CRT-bildskärm

  Microsoft Windows Compliance

  CRT-bildskärm

  digital CRT-skärm, idealisk skärmstorlek och prisvärd

  107E7 är en överlägsen och prisvärd skärm tack vare den första processorn någonsin med Digital Deflection i ett enda chips för utmärkt visning, perfekt skärmstorlek som är behaglig att titta på samt fantastisk kvalitet och högt värde plus miljövänlig blyfri design. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

digital CRT-skärm, idealisk skärmstorlek och prisvärd

med blyfri design

 • sRGB för samma färg på bildskärmen och utskriften

  sRGB för samma färg på bildskärmen och utskriften

  sRGB är en industristandard som garanterar att färgerna som visas på skärmen överensstämmer med färgerna på utskrifterna.

 • Philips genombrott – avancerad processor med Digital Deflection

  Den här exklusiva innovationen från Philips – världens första CRT-lösning som ryms i ett enda chips – kombinerar deflektion och Microcontroller i ett enda chip, som behandlar och styr ingångssynkroniseringen digitalt. Den här innovativa tekniken motverkar elektriska störningar som kan ge försämrad bildkvalitet samt ger minskat flimmer och bättre geometri för en ökad bildupplevelse.

 • XGA med upplösning på 1 024 x 768

  För grafikskärmar anger skärmupplösningen antalet bildpunkter (pixlar) på hela skärmen. En skärm med exempelvis upplösningen 1 024 x 768 bildpunkter visar 1 024 punkter på var och en av de 768 raderna, eller ca 786 000 bildpunkter. XGA ger upplösningar på 640 x 480 eller 1 024 x 768 bildpunkter.

 • Flat square-bildröret ger mindre distorsion och reflexer

  Ett bildrör som utformats för att ge mindre distorsion och reflexer.

 • Kompatibel med PC- och Mac-plattformar

  Philips bildskärmar fungerar tillsammans med en mängd olika plattformar och kan anslutas till en PC med hjälp av en VGA-anslutning samt till en Macintosh-dator.

 • Enkel, användarvänlig installation med plug-and-play

  Plug-and-play är en anslutningsstandard för kringutrustning. En skärm med plug-and-play kan anslutas till en dator och fungerar direkt, utan att användaren behöver göra några inställningar.

 • OSD-bildskärmskontroll som du snabbt och enkelt kan anpassa

  En OSD-panel där du justerar bildskärmen. OSD-kontrollen används för kontrast, ljusstyrka, lodrät och vertikal placering och andra bildskärmsjusteringar.

 • En blyfri skärm som skyddar miljön

  Blyfria skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med EU-direktivet om begränsningar av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Lägre strömförbrukning än branschmedelvärdet

  Du sparar pengar tack vare minskad energiförbrukning vid drift.

 • MPRII anger gränsvärden för elektromagnetisk strålning och ökar säkerheten

  Internationell standard som drar hårda gränser för den elektromagnetiska strålningen från bildskärmar.

 • För din säkerhet: Ultramodernt brandsäkert hölje i komposit

  PC/ABS-plastkomposit är ett branschledande höljesmaterial som är tåligt och flamsäkert. Det är ett ultramodernt ämne som används inom rymd- och bilindustrin samt i brandvarnare, och som uppfyller de strängaste brandsäkerhetsstandarderna.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av