1
Bildskärmar

CRT-bildskärm

  Microsoft Windows Compliance

  CRT-bildskärm

  digital CRT-skärm för suverän datorunderhållning

  Med en processor med Digital Deflection, ljusstark snabbtangent för ljusstyrkeinställning, högupplösta SXGA-prestanda, en stor skärm som visar mer samt blyfri design ger den här 109B7 CRT-bildskärmen en spännande datorunderhållningsupplevelse. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

digital CRT-skärm för suverän datorunderhållning

Med en processor med Digital Deflection, ljusstark snabbtangent för ljusstyrkeinställning, högupplösta SXGA-prestanda, en stor skärm som visar mer samt blyfri design ger den här 109B7 CRT-bildskärmen en spännande datorunderhållningsupplevelse. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

digital CRT-skärm för suverän datorunderhållning

med blyfri design

 • sRGB för samma färg på bildskärmen och utskriften

  sRGB för samma färg på bildskärmen och utskriften

  sRGB är en industristandard som garanterar att färgerna som visas på skärmen överensstämmer med färgerna på utskrifterna.

 • Philips genombrott – avancerad processor med Digital Deflection

  Den här exklusiva innovationen från Philips – världens första CRT-lösning som ryms i ett enda chips – kombinerar deflektion och Microcontroller i ett enda chip, som behandlar och styr ingångssynkroniseringen digitalt. Den här innovativa tekniken motverkar elektriska störningar som kan ge försämrad bildkvalitet samt ger minskat flimmer och bättre geometri för en ökad bildupplevelse.

 • De ljusstarka snabbtangenterna anpassar nivån på ljusstyrkan direkt

  En funktion som gör att ljusstyrkan direkt justeras till den bästa nivån för text, Internet, spel eller multimedieprogram. Skärmen blir bekväm att titta på och du får en förbättrad upplevelse för varje typ av program.

 • SXGA med upplösning på 1 280 x 1 024 för klarare bild

  För grafikskärmar anger skärmupplösningen antalet bildpunkter (pixlar) på hela skärmen. En skärm med exempelvis upplösningen 1 280 x 1 024 bildpunkter visar 1 280 punkter på var och en av de 1 024 raderna, eller ungefär 1,3 miljoner bildpunkter.

 • Real flat-bildrör för naturlig visning utan distorsion eller bländning

  Philips avancerade teknik för plana bildrör minskar bländning och reflexer mer effektivt än vanliga bildrör. Den specialbyggda kontrastrika skuggmasken med hög ljusstyrka bibehåller skarpare fokus och eliminerar färgutfall jämfört med standardbildrör. Bilder som visas på skärmen ser ut som bilder på papper, vilket gör det mer bekvämt att titta på bilder. Raka streck är raka på skärmen. Det är mycket enklare att hitta en visningsvinkel utan reflexer. Det här hjälper till att minska belastningen på ögonen, vilket ger en skönare bildupplevelse.

 • Kontrastrikt bildrör med hög ljusstyrka som är skonsamt för ögonen

  Ett CRT-bildrör som är utformat för att öka skärmens ljusstyrka och kontrast genom att strömmen för CRT-bildrörets elektronstråle ökas.

 • Visa fler bilder och mer innehåll utan att behöva bläddra

  Visningsytan är den synliga delen av en bildskärm.

 • Kompatibel med PC-, Mac- och arbetsstationsplattformar

  Philips bildskärmar fungerar tillsammans med flera olika plattformar och kan anslutas till PC och arbetsstationer med hjälp av VGA-anslutning samt anslutas till Macintosh-datorer.

 • Enkel, användarvänlig installation med plug-and-play

  Plug-and-play är en anslutningsstandard för kringutrustning. En skärm med plug-and-play kan anslutas till en dator och fungerar direkt, utan att användaren behöver göra några inställningar.

 • En blyfri skärm som skyddar miljön

  Blyfria skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med EU-direktivet om begränsningar av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Lägre strömförbrukning än branschmedelvärdet

  Du sparar pengar tack vare minskad energiförbrukning vid drift.

 • TCO:s '03-krav garanterar högsta standard i fråga om säkerhet och ergonomi

  En standard från TCO (Tjänstemännens Centralorganisation) som är hårdare än MPR-II vad gäller säkerhet och ergonomi, särskilt i fråga om växlande elektriska fält (AEF).

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av