1
Billampor

Ultinon LED

strålkastarlampa för bil

  Ultinon LED

  strålkastarlampa för bil

  Nästa nivå med vitt ljus

  Med Philips Ultinon LED-HL [~H7]-strålkastare upplever du nästa nivå av ljusstyrka: elegant vitt ljus med upp till 6 200 K och bra strålkastarprestanda. Bättre passform tack vare kompakt design med integrerad elektronik. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nästa nivå med vitt ljus

Med Philips Ultinon LED-HL [~H7]-strålkastare upplever du nästa nivå av ljusstyrka: elegant vitt ljus med upp till 6 200 K och bra strålkastarprestanda. Bättre passform tack vare kompakt design med integrerad elektronik. Läs mer om produkten

NYTT

Ultinon LED strålkastarlampa för bil

LED-HL [~H7], 6 200 K, Upp till 160 % starkare ljus, Kompakt design för bättre passform 11972ULWX2 Hitta liknande produkter

Nästa nivå med vitt ljus

Kompakt och ljusstark vit lysdiod

 • Få 200 % starkare ljus för suverän sikt

  Få 200 % starkare ljus för suverän sikt

  Körning i mörka förhållanden är krävande, så du måste kunna lita på strålkastarna. Framåt och perifert seende är båda viktiga för att förbättra din körförmåga. Med SafeBeam-teknik kan Philips Ultinon LED-strålkastare för bilar förbättra din sikt med upp till 160 %. När du väl har upplevt den här dagsljuslika effekten kommer du alltid att föredra LED-ljus. Ju mer du ser, desto bättre kan du prestera. Du reagerar snabbare och är säkrare. Låt inte mörkret vinna utan välj Philips och börja köra mörkerkörning med större självförtroende och kontroll.

 • 6 500 Kelvin färgtemperatur för klart, vitt ljus

  6 500 Kelvin färgtemperatur för klart, vitt ljus

  Philips Ultinon LED-strålkastarlampor har en färgtemperatur på upp till 6 200 Kelvin och bygger på en klar, vit, dagsljusliknande ljusstråle. Med bättre synfält kan du lättare upptäcka hinder och välja den perfekta körlinjen. Eftersom du inte behöver anstränga dig för att se terrängen framför dig, blir mörkerkörningen både behagligare och trevligare med de starka lamporna.

 • Hållbara LED-lampor som håller längre för bilar

  Hållbara LED-lampor som håller längre för bilar

  Du vill ha ljusa och eleganta strålkastare. Men du vill slippa byta ut trasiga lampor. Det är en stor svaghet i vanliga strålkastare; ju kraftfullare ljus, desto kortare livslängd. Lysdioder håller betydligt längre, och Philips Ultinon LED-produkter med AirFlux värmehantering visar överlägsen hållbarhet: De håller i upp till 8 år.

 • Enkel installation tack vare integrerad elektronik

  Philips Ultinon LED använder en helt ny lampmodell som integrerar elektroniken i drivenheten i höljet. Drivenheten är själva hjärnan i en lysdiod: den hanterar prestanda såsom wattal och ljusflöde. Många andra glödlampsformade LED-lösningar på marknaden har drivrutinens exteriör på LED-höljet. Philips Ultinon LED integrerar den direkt i höljet för att skapa en optimerad konstruktion med minimalt med utrymme. Optimerad LED-storlek är viktigt eftersom mycket optik är väldigt liten. Philips Ultinon LED med sin kompakta design passar ett brett utbud av bilmodeller och kan enkelt installeras av specialiserade mekaniker.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus och exakta lampprestanda. Du får en exklusiv stil. Njut av en säkrare och mjukare körupplevelse.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Strålkastarna är designade för att enkelt kunna installeras i kompatibla fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt uppgradera kompatibla strålkastare. Men vi rekommenderar att du låter en specialistmekaniker installera dina nya Philips LED-strålkastare och se till att du är redo att köra. Även om strålkastarna är kompatibla med ett stort utbud av befintliga bilar, kan de inte användas på alla biltyper.

 • Endast för reflektorstrålkastare.

  Philips Ultinon LED-HL-lamporna [ ~H7] är utformade för reflektorstrålkastare. De rekommenderas inte för projektorstrålkastare.

Visa alla specifikationer
 • Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampor överensstämmer med gällande lagliga krav.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av