1
Välj armatur

Vägglampa

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168589316/168589316_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  Light up your outdoor life

  Den här distinkta, antracitgrå Ledino-vägglampan sticker ut visuellt. Den representerar skönhet och kvalitet, och den integrerade diffusern ser till att massor av ljus träffar hela väggen. Dimra ljuset och skapa en fantastisk stämning. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Light up your outdoor life

Den här distinkta, antracitgrå Ledino-vägglampan sticker ut visuellt. Den representerar skönhet och kvalitet, och den integrerade diffusern ser till att massor av ljus träffar hela väggen. Dimra ljuset och skapa en fantastisk stämning. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

myGarden Vägglampa

Singbird, antracit, LED 168589316 Hitta liknande produkter

Light up your outdoor life

modern utebelysning

 • Högeffektiv LED-teknologi

  Högeffektiv LED-teknologi

  Philips Ledino-belysning för utomhusbruk har det senaste inom LED-teknologi och ger högt ljusflöde, ljus av god kvalitet och lång livslängd.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Fantastisk prestanda vid låg temperatur

  Fantastisk prestanda vid låg temperatur

  Philips högeffektiva LED-teknologi ger god prestanda vid låga tempteraturer, vilket innebär att den tänds direct utan flimmer för bästa möjliga ljuskvalitet.

 • Eleganta och tåliga material

  Eleganta och tåliga material

  Utomhusbelysningen Ledino är tillverkad av högkvalitativa och tåliga material, t ex aluminium och rostfritt stål, utvalda för att hålla år efter år.

 • IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP44-kapslingen innebär att lampan är avsedd för utomhusbruk, så att du lita på att Philips Ledino-produkter lyser upp din trädgård oavsett väderlek; regn, sol eller snö. Med toppmodern och högeffektiv LED-teknologi från Philips får du underhållssnål och hållbar lösning.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  LED-teknologin i Philips belysningsarmaturer är väldigt energieffektiv (en modul med en effekt på 7,5 W ger 350 Lumen). Det innebär att varje enskild armatur sparar energi och hjälper kunderna att sänka sina energikostnader samtidigt som de bidrar till en grönare värld. Om du vill ha modern och energieffektiv hembelysning med riktigt bra ljus, håll utkik efter Philips LED-produkter.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2 års garantin för den här lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga lampans LED-modul och driftdon.

 • Dubbelriktad ljuseffekt

  Dubbelriktad ljuseffekt för allmänbelysning i trädgården.

 • Modern utebelysning

  Imponerande, djärv och minimalistisk belysning för trädgård, gångstigar och övriga utomhusutrymmen med Philips Ledinos eleganta och moderna stil.

 • Ett brett sortiment

  Philips Ledino Outdoor erbjuder många produkter för att täcka dina belysningsbehov, från vägg- och piedestal- och markspotar till infällda spotar.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av