1
Välj armatur

Vägglampa

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168608716/168608716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  Lys upp utomhus

  En unik belysningslösning som är lika användarvänlig som stämningsfull. Den här minimalistiska grå Philips Ledino-vägglampan sprider ett varmvitt LED-ljus nedåt och ett diskret sken uppåt. Dimra ljuset och skapa en fantastisk stämning. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys upp utomhus

En unik belysningslösning som är lika användarvänlig som stämningsfull. Den här minimalistiska grå Philips Ledino-vägglampan sprider ett varmvitt LED-ljus nedåt och ett diskret sken uppåt. Dimra ljuset och skapa en fantastisk stämning. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

myGarden Vägglampa

Treeline, grå, LED 168608716 Hitta liknande produkter

Lys upp utomhus

modern utebelysning

 • HighPower LED

  HighPower LED

  I Philips utomhusbelysning Ledino Outdoor används den senaste toppmoderna LED-teknologin. Du får hög ljusstyrka, hög kvalitet och lång livslängd.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla du kan lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på-/avstängningar). Med Philips LED-lampor behöver du inte oroa dig för underhåll eller byte av lampa, och samtidigt ha perfekt belysning i hemmet.

 • Fantastisk prestanda vid låg temperatur

  Fantastisk prestanda vid låg temperatur

  Philips HighPower LED-lampor ger bra prestanda vid låg temperatur, vilket betyder att de tänder direkt utan att flimra, så att du alltid får bästa möjliga ljuskvalitet.

 • Eleganta och tåliga material

  Eleganta och tåliga material

  I utomhusbelysningen Ledino Outdoor används högkvalitativa och tåliga material – aluminium och rostfritt stål – perfekt anpassade för att hålla år efter år.

 • IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP44-klassningen innebär att de är gjorda för utomhusbruk, så du kan vara säker på att Philips utomhusbelysning Ledino Outdoor lyser upp din uteplats oavsett väderlek. De bygger även på den ledande Philips Power LED-teknologi, som är enkel att underhålla och är otroligt hållbar.

 • Spar upp till 80 % energi

  Spar upp till 80 % energi

  Den LED-teknologi som används i Philips armaturer är mycket energieffektiv (en 7,5 W modul producerar 350 Lumen). Därmed sparar varje armatur energi, vilket gör att konsumenterna sänker sina elkostnader och bidrar till att bevara miljön. Om du letar efter hembelysning som är energieffektiv och ger fantastiskt ljus, i en rad moderna former, ska du hålla utkik efter Philips LED-produkter.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och elementet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och elementet

  Utöver den vanliga 2 års garantin för den här lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga LED-modulen och elementet i den här lampan.

 • Dekorativa väldefinierade ljusstrålar

  Förutom att lysa upp utomhus projicerar den här lampan dekorativa ljuseffekter på väggarna och ger ditt hus en snyggare fasad.

 • Modern utebelysning

  Philips Ledino Outdoors eleganta och moderna stil är imponerande, vågad, minimalistisk och ett perfekt sätt att belysa trädgårdar, gångstigar och andra områden utomhus.

 • Arkitektoniska och dekorativa ljuseffekter

  Ledino Outdoor ger eleganta och dekorativa ljuseffekter med många alternativ, till exempel dubbelriktade definierade ljusstrålar. Vissa armaturer har ett roterande huvud som riktar ljuset dit det behövs bäst.

 • Ett brett sortiment

  Philips Ledino Outdoor erbjuder många produkter för att täcka dina belysningsbehov, från vägg- och piedestal- och markspotar till infällda spotar.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av