1
Välj armatur

Infälld spot

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168613116/168613116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Infälld spot

  Lys upp utomhus

  De här snygga och infällda Philips Ledino-takspotarna i vitt passar perfekt när du vill framhäva din vackra uteplats. De sprider ett kraftfullt, varmvitt och energibesparande LED-ljus, och du kan dimra ljuset för att skapa en fin stämning. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys upp utomhus

De här snygga och infällda Philips Ledino-takspotarna i vitt passar perfekt när du vill framhäva din vackra uteplats. De sprider ett kraftfullt, varmvitt och energibesparande LED-ljus, och du kan dimra ljuset för att skapa en fin stämning. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Ledino Infälld spot

Pebble, vit, LED 168613116 Hitta liknande produkter

Lys upp utomhus

 • HighPower LED

  HighPower LED

  I Philips utomhusbelysning Ledino Outdoor används den senaste toppmoderna LED-teknologin. Du får hög ljusstyrka, hög kvalitet och lång livslängd.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla du kan lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på-/avstängningar). Med Philips LED-lampor behöver du inte oroa dig för underhåll eller byte av lampa, och samtidigt ha perfekt belysning i hemmet.

 • Energieffektiv

  Energieffektiv

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • IP23 – vädertålig

  IP23 – vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer. Den har testats noggrant för att vara garanterat vattentålig. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Den här utomhuslampan är märkt med IP23, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk och är perfekt på verandan eller farstukvisten.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och elementet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och elementet

  Utöver den vanliga 2 års garantin för den här lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga LED-modulen och elementet i den här lampan.

 • Välj infällda takspotar

  Utnyttja utomhusutrymmet med de här infällda takspotarna som är perfekta för fasaden eller terrassen.

 • Högkvalitativt aluminium och överlägsna syntetmaterial

  Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den konstruerad av högkvalitativt formgjutet aluminium och överlägsna syntetmaterial.

 • Effektfullt ljus

  Denna utomhuslampa tillhandahåller ett kraftfullt varmvitt ljus. Ett vackert varmvitt ljus som lyser upp trädgården eller terrassen.

 • Modern utebelysning

  Philips Ledino Outdoors eleganta och moderna stil är imponerande, vågad, minimalistisk och ett perfekt sätt att belysa trädgårdar, gångstigar och andra områden utomhus.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av