1
Välj armatur

Vägglampa

  Vägglampa

  Saving in style

  Den här kupollampan i rostfritt stål passar perfekt för väggar och innertak. Mängden lågenergiljus maximeras tack vare kupolformen, så att du kan njuta av en god bok och en frisk fläkt samtidigt. Känn dig välkomnad av en designklassiker med bekant utformning.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saving in style

Den här kupollampan i rostfritt stål passar perfekt för väggar och innertak. Mängden lågenergiljus maximeras tack vare kupolformen, så att du kan njuta av en god bok och en frisk fläkt samtidigt. Känn dig välkomnad av en designklassiker med bekant utformning.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Saving in style

Knyt an till naturen och njut av livet utomhus

 • Enkel installation

  Enkel installation

  Ibland kan det vara svårt att installera armatur, men med Ecomoods Outdoor har vi varit noga med att göra det så enkelt som möjligt. En torxnyckel som ska användas vid installation medföljer den här produkten.

 • Upp till 80 % energibesparing

  Upp till 80 % energibesparing

  Philips Ecomoods Outdoor är en serie belysningsprodukter för utomhusbruk i modern design och med den senaste energieffektiva teknologin, som kommer till ett överkomligt pris. Med dem sparar du upp till 80 % energi jämfört med traditionella ljuskällor. Resultatet är produkter som är lika bra för miljön som för din ekonomi – år efter år.

 • Känsla för detaljer – tillverkade i förstklassiga och eleganta material

  Känsla för detaljer – tillverkade i förstklassiga och eleganta material

  Varje del är tillverkad av högkvalitativa komponenter och i riktigt tåliga material som formgjuten aluminium och rostfritt stål.

 • Tillverkad i tåliga och tillförlitliga material av hög kvalitet

  Tillverkad i tåliga och tillförlitliga material av hög kvalitet

  Hållbar konstruktion. Varje produkt i Philips Ecomoods Outdoor-serien är tillverkad i högkvalitativa material och delar som tål väder och vind.

 • IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP44-klassificeringen innebär att de är gjorda för utomhusbruk, så du kan vara säker på att Ecomoods Outdoor-lamporna lyser upp din uteplats oavsett väderlek.

 • Lämplig för både vägg- och takinstallation

  Lämplig för både vägg- och takinstallation

  Installera den här lampan som vägglampa eller taklampa, precis som du vill ha det.

 • Lampa med extra lång livslängd

  Lampa med extra lång livslängd

  Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 20 000 timmar medföljer.

 • Ett välkomnande varmt vitt sken

  Ett välkomnande varmt vitt sken

  Philips Ecomoods Outdoor är utomhusbelysning med ett vackert, varmt och välkomnande ljus. Ljuset har en färgtemperatur på 2700 Kelvin. Det betyder att du får ordentligt med ljus och god sikt så att du kan använda uterummet som du vill även när det blivit mörkt, och känna dig trygg i förvissning om att det är säkert hela natten igenom.

 • Direkt belysning med indirekt dekorativt ljus

  Den här utebelysningen ger rikligt med ljus av hög kvalitet, både som allmänbelysning och för ett dekorativt indirekt ljus.

 • En mängd möjliga användningsområden

  De passar perfekt för trädgården, terrassen, gångstigen eller balkongen. Vägg-, mark-, piedestal- och takbelysningen från Philips Ecomoods Outdoor skapar en mysig och avslappnande atmosfär när solen gått ner, och gör att du ser bra även när det blivit mörkt.

 • Eleganta, moderna modeller för trädgården

  Philips Ecomoods-modellerna är moderna och snygga men diskreta. Det gör att de är lika snygga i dagsljus som i skymningen utan att ta över på trädgården eller terrassen. Det finns en hel serie lampor att välja på och därför hittar du säkert en som passar din smak och ditt utomhusutrymme.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av