1
Välj armatur

Vägglampa

  Vägglampa

  Saving in style

  Den här vita utomhusvägglampan med rörelsesensor välkomnar till uteplatsen. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och har ett energibesparande ljus. Känn dig bekväm även utomhus. Ha mysiga samtal i trädgården.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saving in style

Den här vita utomhusvägglampan med rörelsesensor välkomnar till uteplatsen. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och har ett energibesparande ljus. Känn dig bekväm även utomhus. Ha mysiga samtal i trädgården.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Saving in style

 • Lampa med extra lång livslängd

  Lampa med extra lång livslängd

  Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 20 000 timmar medföljer.

 • Energibesparing

  Energibesparing

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Välkomnande och lugnande belysning

  Välkomnande och lugnande belysning

  Rörelsesensorn slås automatiskt på när du kommer hem och meddelar dig när någon anländer.

 • Ett välkomnande varmt vitt sken

  Ett välkomnande varmt vitt sken

  Philips Ecomoods Outdoor är utomhusbelysning med ett vackert, varmt och välkomnande ljus. Ljuset har en färgtemperatur på 2700 Kelvin. Det betyder att du får ordentligt med ljus och god sikt så att du kan använda uterummet som du vill även när det blivit mörkt, och känna dig trygg i förvissning om att det är säkert hela natten igenom.

 • Känsla för detaljer – tillverkade i förstklassiga och eleganta material

  Känsla för detaljer – tillverkade i förstklassiga och eleganta material

  Varje del är tillverkad av högkvalitativa komponenter och i riktigt tåliga material som formgjuten aluminium och rostfritt stål.

 • IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP 44 – utformad för utomhusbruk

  IP44-klassificeringen innebär att de är gjorda för utomhusbruk, så du kan vara säker på att Ecomoods Outdoor-lamporna lyser upp din uteplats oavsett väderlek.

 • Högkvalitativt aluminium och överlägsna syntetmaterial

  Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den konstruerad av högkvalitativt formgjutet aluminium och överlägsna syntetmaterial.

 • Eleganta, moderna modeller för trädgården

  Philips Ecomoods-modellerna är moderna och snygga men diskreta. Det gör att de är lika snygga i dagsljus som i skymningen utan att ta över på trädgården eller terrassen. Det finns en hel serie lampor att välja på och därför hittar du säkert en som passar din smak och ditt utomhusutrymme.

 • En mängd möjliga användningsområden

  De passar perfekt för trädgården, terrassen, gångstigen eller balkongen. Vägg-, mark-, piedestal- och takbelysningen från Philips Ecomoods Outdoor skapar en mysig och avslappnande atmosfär när solen gått ner, och gör att du ser bra även när det blivit mörkt.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av