1
Välj armatur

Vägglampa

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172104216/172104216_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  Njut av en vacker trädgård

  En hyllning till mer eleganta tider med den här smakfulla, art deco-inspirerade Philips myGarden-vägglampan i svart och guld. Den sprider ett varmvitt, energibesparande LED-ljus, och du kan dimra ljuset för en intim utomhusmiddag. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Njut av en vacker trädgård

En hyllning till mer eleganta tider med den här smakfulla, art deco-inspirerade Philips myGarden-vägglampan i svart och guld. Den sprider ett varmvitt, energibesparande LED-ljus, och du kan dimra ljuset för en intim utomhusmiddag. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

myGarden Vägglampa

Tystnad, svart, LED 172104216 Hitta liknande produkter

Njut av en vacker trädgård

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulen för den här lampan är en unik lösning som utvecklats av Philips genom att kombinera tre lysdioder i ett syntet- och aluminiumhölje. Denna teknik ger högsta möjliga ljusmängd och helt jämn ljusfärg.

 • Energibesparing

  Energibesparing

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.

 • Dekorativ utomhusbelysning

  Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, ljussätta iögonfallande karaktärsdrag, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Det är därför Philips har skapat myGarden, en serie vacker och dekorativ utomhusbelysning med stil och funktionalitet som hjälper dig få ut det mesta av din utomhusyta i din egen personliga stil.

 • Välj en traditionell stil

  Den här lampan är formgiven i Europa, har ett unikt utseende och hjälper dig att skapa en traditionell stil utomhus.

 • Välj utomhusvägglampor

  Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan, som är perfekt att montera nära ytterdörren eller på terrassväggarna.

 • Högkvalitativt aluminium och överlägsna syntetmaterial

  Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den konstruerad av högkvalitativt formgjutet aluminium och överlägsna syntetmaterial.

 • Effektfullt ljus

  Denna utomhuslampa tillhandahåller ett kraftfullt varmvitt ljus. Ett vackert varmvitt ljus som lyser upp trädgården eller terrassen.

 • Enkel att installera för varje program

  Den här lampan och armaturerna är utformade för en enkel installation med alla nödvändiga saker som du behöver inkluderade i förpackningen, t.ex. en torxnyckel och en torxskruv. Det finns tydliga anvisningar om hur du installerar produkten och relevant information om IP-graderingar för vattentålighet.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av