LCD-bredbildsskärm

  LCD-bredbildsskärm

  Snygg bredbildsskärm för datorunderhållning hemma

  Bred bildskärm som är vilsam för ögonen: Snygg design och en mängd smarta funktioner som tar LCD-tittandet till nya höjder med perfekta bildprestanda för alla typer av innehåll gör 190CW9 till det bästa valet för datorunderhållning. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Snygg bredbildsskärm för datorunderhållning hemma

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • Kort svarstid upp till 2 ms

  Kort svarstid upp till 2 ms

  GtG-svarstid är den genomsnittliga tid det tar för en bildpunkt att gå från en godtycklig position till en annan, vilket är den genomsnittliga tiden för överföring mellan flera uppsättningar slumpmässiga färgnivåer. Ju snabbare desto bättre: kortare svarstid ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av snabbrörliga bilder. GtG-svarstid är ett viktigt sätt att mäta visningskvaliteten i multimedieinnehåll som filmer, videor och spel.

 • SmartContrast 12 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 12 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • TrueVision: Skärmprestanda i labbkvalitet

  TrueVision: Skärmprestanda i labbkvalitet

  TrueVision är en branschledande test- och algoritmteknik från Philips för bildskärmsjustering och finjustering, en omfattande process som garanterar ultimata skärmprestanda i enlighet med en standard som är fyra gånger strängare än Microsofts Vista-krav för varenda bildskärm som lämnar fabriken – inte bara några granskningsexemplar. Endast Philips går så här långt för att leverera den här höga nivån av färgåtergivning och skärmkvalitet i alla nya bildskärmar.

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • Ändring av bildformat mellan bredbild och 4:3 med en knapptryckning

  Ändring av bildformat mellan bredbild och 4:3 med en knapptryckning

  Funktionen för automatiskt bildformat från Philips är en knapp som växlar från 4:3-bildförhållandet till widescreenläget och tillbaka igen för att matcha skärmens bildförhållande när du arbetar med breda dokument utan att du behöver bläddra eller för att titta på widescreeninnehåll i widescreenläget och uppleva störningsfri, ursprunglig visning av 4:3-innehåll.

 • USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  Tack vare USB-porten kan användare enkelt ansluta sina plug-and-play-multimedieenheter, t.ex. USB-minnesenheter, kamera, bärbar hårddisk, webbkamera, handdator, skrivare och många andra enheter med USB-anslutning. Via USB 2.0-porten som sitter på skärmen kan USB 2.0-signalerna överföras till datorn. Observera att många enheter, som kameror och hårddiskar, kanske måste sättas på manuellt, eftersom de kräver mer ström än vad USB-porten på skärmen kan ge

 • DVI-D-ingång och HDCP-stöd

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) är ett copyright-skyddssystem som är inbyggt i DVI-anslutningen. Det förhindrar obehörig kopiering av copyright-skyddat innehåll. Med HDCP kan du spela upp skyddat innehåll som filmer och konserter. Signalen kontrolleras så att endast lagliga kopior (d.v.s. inga piratkopior) kan visas.

 • Problemfri inställning av skärmprestanda med SmartControl II

  SmartControl II är en bildskärmsbaserad programvara med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt på skärmen som guidar dig genom finjustering av upplösning, färgkalibrering och andra bildskärmsinställningar, som ljusstyrka, kontrast, klocka och fas, position, RGB, vitpunkt och – på modeller med inbyggda högtalare – volymjusteringar.

 • Blank yta som förstärker din inredning

  Attraktiv och elegant blank yta som passar med och kompletterar inredningen.

 • Överensstämmer med TCO'06:s standard för säkerhet och visuell ergonomi

  TCO'06-kompatibla bildskärmar uppfyller ergonomiska standarder samt miljö- och hälsostandarder för multimediebildskärmar. Dessa standarder har skapats av fackförbundet TCO – Tjänstemännens Centralorganisation. TCO'06, som har de strängaste kraven, omfattar krav för visuell ergonomi vid multimedievisning, inklusive hälsofrågor och andra egenskaper som karaktäriserar bildskärmar av bra kvalitet. Specifikationerna för en TCO'06-kompatibel bildskärm måste uppfylla eller överstiga TCO'06-standarderna för visuell ergonomi, utsläpp och energisparande.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av