1
Bildskärmar

LCD-skärm

  LCD-skärm

  överlägsen, storbildskärm för professionell användning

  190P6 för professionella användare. Med Digital LightFrame™ och Perfect Panel-garanti får du enastående storbildskärmsprestanda. Dessutom har den produktivitetshöjande funktioner för fjärrhantering av tillbehör och avancerade ergonomiska lösningar. Produkten är blyfri. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

överlägsen, storbildskärm för professionell användning

190P6 för professionella användare. Med Digital LightFrame™ och Perfect Panel-garanti får du enastående storbildskärmsprestanda. Dessutom har den produktivitetshöjande funktioner för fjärrhantering av tillbehör och avancerade ergonomiska lösningar. Produkten är blyfri. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

överlägsen, storbildskärm för professionell användning

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • Med LightFrame™ DR maximeras upplevelsen på skärmen

  LightFrame™ Digital Reality är en integrerad lösning med program- och maskinvara för Philips avancerade bildskärmar. Det snabba och praktiska gränssnittet ger användarna en högkvalitativ visningsupplevelse.

 • Visning som är kompatibel med ISO 13406-2 klass I och fri från punktdefekter

  Ljusa och mörka punkter är defekter på en LCD-panel. Vissa tillverkare betraktar fortfarande ljusa och mörka defekter på en LCD-panel som en oundviklig del av tillverkningsprocessen, men det gör inte Philips. Philips skärmar, som är av ISO 13406-2 klass I-standard, tillverkas med nolltolerans för LCD-panelsdefekter och understöds av Philips Perfect Panel™-garanti som gäller i hela världen för reparation eller utbyte av varje LCD-skärm som uppvisar så mycket som en enda ljus eller mörk bildpunkt.

 • SXGA med upplösning på 1 280 x 1 024 för klarare bild

  För grafikskärmar anger skärmupplösningen antalet bildpunkter (pixlar) på hela skärmen. En skärm med exempelvis upplösningen 1 280 x 1 024 bildpunkter visar 1 280 punkter på var och en av de 1 024 raderna, eller ungefär 1,3 miljoner bildpunkter.

 • Snabb på/av-svarstid på 8 ms: Fantastisk visning av text och bilder

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • Roterbar skärm i 90 grader med smart kabelhantering

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Smart kabelhantering ger minskat kabeltrassel och gör det lättare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Inbyggd USB 2.0-lösning med snabb hastighet för enkel anslutning

  USB (Universal Serial Bus) är ett standardprotokoll för anslutning av datorer och kringutrustning. Eftersom det ger hög hastighet till låg kostnad har USB blivit den populäraste metoden för att ansluta kringutrustning till en dator. Genom att placera en USB 2.0-anslutning i en bildskärm kan Philips erbjuda en bekvämt placerad, lättanvänd USB-anslutning med hög hastighet för att läsa, skriva, läsa in och överföra program, data, digitala medier eller musikfiler till, från eller i datorn och en eller flera USB-enheter.

 • Ljusstyrkan anpassas automatiskt till ljusförhållandena

  SmartBright är en exklusiv Philips-funktion som har en inbyggd sensor för att automatiskt justera visningsinställningarna. Det ger bästa möjliga tittarupplevelse, minskad energiförbrukning och längre livslängd för bildskärmen samtidigt som du slipper justera skärmens ljusstyrka manuellt när ljusförhållandena ändras.

 • Med inbyggda högtalare får du ljud utan externa högtalare på skrivbordet

  Skärm med inbyggda högtalare.

 • Fristående ljud gör nätkonferenser effektiva

  Inbyggd avancerad programvara som ger ljudutgång även om det inte finns någon videoingång.

 • SmartManage-kompabilitet ger dig LAN-baserad tillbehörshantering

  Med SmartManage kan du övervaka, hantera och kontrollera status för skärmenheter med tillbehör samt erbjuda fjärrsupport till användare som har problem - allt över ett lokalt nätverk.

 • En blyfri skärm som skyddar miljön

  Blyfria skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med EU-direktivet om begränsningar av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av