1
Bildskärmar

LCD-skärm

  LCD-skärm

  Suverän bildskärm utvecklad för krävande professionella användare

  190P7 är perfekt för finans- och affärsanvändare. Med en stor mängd produktivitetsförbättrande funktioner, fjärrstyrd SmartManage-hantering samt ergonomisk och blyfri design ger den en suverän visning och lägsta möjliga ägandekostnad. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Suverän bildskärm utvecklad för krävande professionella användare

190P7 är perfekt för finans- och affärsanvändare. Med en stor mängd produktivitetsförbättrande funktioner, fjärrstyrd SmartManage-hantering samt ergonomisk och blyfri design ger den en suverän visning och lägsta möjliga ägandekostnad. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Suverän bildskärm utvecklad för krävande professionella användare

 • Bred synfältsvinkel på upp till 178 grader

  Den bredaste synfältsvinkeln på upp till 178 grader ger skarp bild ur alla vinklar.

 • Snabb 8 ms GtG-svarstid: Suverän visning av rörliga bilder

  GtG-svarstid är den genomsnittliga tid det tar för en bildpunkt att gå från en godtycklig position till en annan, vilket är den genomsnittliga tiden för överföring mellan flera uppsättningar slumpmässiga färgnivåer. Ju snabbare desto bättre: kortare svarstid ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av snabbrörliga bilder. GtG-svarstid är ett viktigt sätt att mäta visningskvaliteten i multimedieinnehåll som filmer, videor och spel. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, diagram och foton.

 • SXGA med upplösning på 1 280 x 1 024 för klarare bild

  För grafikskärmar anger skärmupplösningen antalet bildpunkter (pixlar) på hela skärmen. En skärm med exempelvis upplösningen 1 280 x 1 024 bildpunkter visar 1 280 punkter på var och en av de 1 024 raderna, eller ungefär 1,3 miljoner bildpunkter.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • SmartManage-kompabilitet ger dig LAN-baserad tillbehörshantering

  Med SmartManage kan du övervaka, hantera och kontrollera status för skärmenheter med tillbehör samt erbjuda fjärrsupport till användare som har problem - allt över ett lokalt nätverk.

 • Roterbar skärm i 90 grader med smart kabelhantering

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Smart kabelhantering ger minskat kabeltrassel och gör det lättare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Vinkla och vrid skärmen tills du hittar den bästa betraktningsvinkeln

  Mekanismerna för vinkling och vridning har byggts in i stativet för att skärmen ska kunna vridas och vinklas bakåt och framåt.

 • Ljusstyrkan anpassas automatiskt till ljusförhållandena

  SmartBright är en exklusiv Philips-funktion som har en inbyggd sensor för att automatiskt justera visningsinställningarna. Det ger bästa möjliga tittarupplevelse, minskad energiförbrukning och längre livslängd för bildskärmen samtidigt som du slipper justera skärmens ljusstyrka manuellt när ljusförhållandena ändras.

 • Enkelt att justera skärminställningar med Philips SmartControl

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl.

 • Dubbel DVI för bättre stöd för flera datoringångar

  Möjlighet att växla mellan flera datorer för visning på en enda skärm istället för att använda en separat bildskärm för varje dator. Dubbla DVI-ingångar är speciellt användbara för professionella användningsområden. Med hjälp av en snabbknapp växlar du visning mellan de tillgängliga datorerna utan att behöva byta kablar.

 • Inbyggd USB 2.0-lösning med snabb hastighet för enkel anslutning

  USB (Universal Serial Bus) är ett standardprotokoll för anslutning av datorer och kringutrustning. Eftersom det ger hög hastighet till låg kostnad har USB blivit den populäraste metoden för att ansluta kringutrustning till en dator. Genom att placera en USB 2.0-anslutning i en bildskärm kan Philips erbjuda en bekvämt placerad, lättanvänd USB-anslutning med hög hastighet för att läsa, skriva, läsa in och överföra program, data, digitala medier eller musikfiler till, från eller i datorn och en eller flera USB-enheter.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av