LCD-bredbildsskärm

  LCD-bredbildsskärm

  LCD-bildskärms- och TV-kombination med många funktioner

  Kombinera arbete och underhållning med den här widescreen-bildskärmen med många funktioner! Med stor, bred visningsyta, TV-, video- och HDMI-ingång samt inbyggda högtalare hjälper Philips 190TW8 dig att öka produktiviteten samtidigt som du kan njuta av den ultimata upplevelsen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-bildskärms- och TV-kombination med många funktioner

 • HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  Upplev den fantastiska bildkvaliteten med HD-bilder, och förbered dig för HDTV-digitaldekoder eller Blu-ray-skivor. HD Ready är ett registrerat varumärke som ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan. HD uppfyller de stränga kraven i EICTA:s standarder, allt för att ge en HD-skärm med absolut bästa upplösning och bildkvalitet vid visning av HD-signaler. Det finns en universell kontakt för både analog YPbPr och okomprimerad, digital anslutning av DVI eller HDMI med stöd för HDCP. 720p- och 1080i-signaler visas i 50 och 60 Hz.

 • Inbyggd TV-modul för att visa TV på bildskärmen

  En TV-mottagare som är inbyggd i bildskärmen för både TV- och PC-funktion.

 • HDMI-klar för video och ljud av högsta kvalitet, med en enda kabel

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface), högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor som digitaldekodrar, DVD-spelare och A/V-mottagare.

 • Flera ljud-/videoingångar (480i/p, 720p, 1080i)

  Flera AV-ingångar möjliggör en mängd formatval för anslutning av video- och ljudenheter (480i/p, 720p, 1080i).

 • Njut av multimedieupplevelser med inbyggda högtalare

  Skärm med inbyggda högtalare.

 • 5 ms kort svarstid

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • WXGA+, widescreen-format med en upplösning på 1440 x 900 för skarpare visning

  WXGA+ eller "Wide Extended Graphics Array plus" är en standard som visar en grafikskärms förmåga att hantera upplösningar upp till 1440 ggr 900 bildpunkter och kan visa fler än en miljon färger samtidigt. WXGA tillåter progressiva bildskärmar, vilket ger bättre skärmprestanda och mer korrekt färgåtergivning.

 • Kompakt och tunn design som passar i alla rum

  I den här designen läggs tyngdpunkten på en slimmad, kompakt utformning som sparar utrymme och passar in överallt.

 • 3D-kamfiltret ger effektivt bättre bildkvalitet

  3D-kamfiltret separerar signalerna för ljusstyrka och färg i 3D-domänen och eliminerar på så sätt distorsion i form av överlappande färg och luminans samt "krypande färgpunkter" – sådant som kan försämra bildupplevelsen. Det digitala 3D-kamfiltret jämför alla enskilda fält i TV-bilden med varandra för att på ett korrekt sätt separera färginformationen från den svartvita informationen och avlägsna såväl horisontella som vertikala hängande punkter och krypande punkter. Resultatet blir en knivskarp bild.

 • Pålitligt ljud via SPDIF-koaxialanslutning

  En SPDIF-koaxialkabel är högst pålitlig vid anslutning av digitalt ljud.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av