1
Bildskärmar

LCD-skärm

  LCD-skärm

  Mycket prisvärd

  Den smidiga och kompakta 190V9 höjer produktiviteten med höga prestanda och är mycket praktisk och prisvärd. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mycket prisvärd

Den smidiga och kompakta 190V9 höjer produktiviteten med höga prestanda och är mycket praktisk och prisvärd. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Mycket prisvärd

 • Energy Star för energieffektivitet och låg strömförbrukning

  Energy Star för energieffektivitet och låg strömförbrukning

  Hemelektronikprodukter med Energy Star-märkning är utformade för att använda mindre energi, vilket gör att du kan spara pengar samtidigt som miljöförstöringen minskar. Energy Star-kompatibla produkter förbrukar i själva verket mindre än 1 watt ström i standby-läge. Som Energy Star-partner utvecklar Philips produkter som uppfyller Energy Star-kraven på energieffektivitet. Det här kan uppnås med hjälp av låg strömförbrukning i standby-läge tack vare innovativ design av standby-kretsar och ett strängt urval av komponenter tillverkade av högeffektiva material.

 • sRGB för samma färg på bildskärmen och utskriften

  sRGB för samma färg på bildskärmen och utskriften

  sRGB är en industristandard som garanterar att färgerna som visas på skärmen överensstämmer med färgerna på utskrifterna.

 • 5 ms kort svarstid

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • Kompatibla med RoHS-standarder för att värna miljön

  Philips skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med stränga standarder för begränsning av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa mängden bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Skärmen kan lutas till en betraktningsvinkel som är anpassad för dig

  Med justerbar lutning kan skärmen lutas framåt och bakåt på basen, vilket gör att du kan anpassa lutningen och ställa in idealisk betraktningsvinkel. Detta innebär ökad komfort för människor som tillbringar mycket tid framför datorn.

 • Inbyggd strömtillförsel

  Med inbyggd strömförsörjning behöver du inte längre någon extern nätadapter.

 • Förberedd för Kensington-stöldskyddslås för extra säkerhet

  Små öppningar som är inbyggda i skärmens ram för användning med en låsenhet som låser fast skärmen i ett fast föremål för extra stöldskydd.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av