LCD-skärm

  LCD-skärm

  design och prestanda har betydelse!

  Philips 190X6 kombinerar LightFrame™ Digital Reality för multimedieäventyr med tuff, innovativ och framstående design och enastående prestanda. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

design och prestanda har betydelse!

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  USB är ett standardprotokoll för att ansluta datorer och kringutrustning. Eftersom det ger hög hastighet till låg kostnad har USB blivit den populäraste metoden för att ansluta kringutrustning till en dator. En port som är placerad på en bildskärm, mitt i blickfånget, ger enkel och bekväm åtkomst till höghastighetsanslutning för USB-enheter. (Stöd för USB 2.0 beror på datorns USB-konfiguration. När bildskärmen är ansluten till en dator som stöder USB 2.0 är den kompatibel med USB 2.0)

 • Med LightFrame™ DR maximeras upplevelsen på skärmen

  LightFrame™ Digital Reality är en integrerad lösning med program- och maskinvara för Philips avancerade bildskärmar. Det snabba och praktiska gränssnittet ger användarna en högkvalitativ visningsupplevelse.

 • Visning som är kompatibel med ISO 13406-2 klass I och fri från punktdefekter

  Ljusa och mörka punkter är defekter på en LCD-panel. Vissa tillverkare betraktar fortfarande ljusa och mörka defekter på en LCD-panel som en oundviklig del av tillverkningsprocessen, men det gör inte Philips. Philips skärmar, som är av ISO 13406-2 klass I-standard, tillverkas med nolltolerans för LCD-panelsdefekter och understöds av Philips Perfect Panel™-garanti som gäller i hela världen för reparation eller utbyte av varje LCD-skärm som uppvisar så mycket som en enda ljus eller mörk bildpunkt.

 • Snabb på/av-svarstid på 8 ms: Fantastisk visning av text och bilder

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • SXGA med upplösning på 1 280 x 1 024 för klarare bild

  För grafikskärmar anger skärmupplösningen antalet bildpunkter (pixlar) på hela skärmen. En skärm med exempelvis upplösningen 1 280 x 1 024 bildpunkter visar 1 280 punkter på var och en av de 1 024 raderna, eller ungefär 1,3 miljoner bildpunkter.

 • Innovativ, framstående design med attityd!

  En exklusiv design som kombinerar jämna, rena linjer med ultramoderna material och framstående teknik för att skapa en bildskärm med attityd.

 • Ultramoderna SmartTouch-kontroller

  SmartTouch-kontroller är intelligenta, interaktiva och beröringskänsliga ikoner som ersätter utskjutande knappar. SmartTouch-kontroller svarar på minsta beröring. Med SmartImage Lite kan du till exempel sätta på bildskärmen eller justera ljusstyrka och kontrast på skärmen. När SmartTouch-ikoner är aktiverade börjar de lysa och visar att dina kommandon har utförts.

 • Njut av multimedieupplevelser med inbyggda högtalare

  Skärm med inbyggda högtalare.

 • Inbyggd strömtillförsel

  Med inbyggd strömförsörjning behöver du inte längre någon extern nätadapter.

 • Spela musik från externa ljudenheter även om datorn är avstängd

  Inbyggd avancerad maskinvara som ger ljudutgång från externa ljudenheter som en bärbar bandspelare eller en CD- eller MP3-spelare, även om det inte finns någon videoingång.

 • En sladdhållare håller ordning på sladdarna

  En uppsättning praktiska sladdhållare inbyggda på baksidan av Philips bildskärmar reder ut sladdarna så att du kan hålla det rent och snyggt omkring dig.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av