1
Bildskärmar

LCD-bredbildsskärm

  LCD-bredbildsskärm

  Ursprunglig 16:9 HD-skärm med blank design

  Den Vista-förberedda 191EW9 ger 16:9-widescreen-visning i HD-kvalitet och har blank design. Kostsamma extratillbehör som anstränger budgeten är borttagna utan att kvaliteten blir lidande. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ursprunglig 16:9 HD-skärm med blank design

Den Vista-förberedda 191EW9 ger 16:9-widescreen-visning i HD-kvalitet och har blank design. Kostsamma extratillbehör som anstränger budgeten är borttagna utan att kvaliteten blir lidande. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

LCD-bredbildsskärm

48 cm (19") bred, WXGA 191EW9FB/00 Hitta liknande produkter

Ursprunglig 16:9 HD-skärm med blank design

 • SmartContrast 8 000:1 för fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 8 000:1 för fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Enkel kontroll av bildformat i bredbilds- och 4:3-format

  Enkel kontroll av bildformat i bredbilds- och 4:3-format

  Philips enkla kontroll av bildformat växlar från 4:3-bildförhållandet till widescreenläget och tillbaka för att matcha skärmens bildförhållande med innehållet när du arbetar med breda dokument utan att du behöver bläddra eller för att titta på widescreeninnehåll i widescreenläget och uppleva störningsfri, ursprunglig visning av 4:3-innehåll.

 • Energy Star för energieffektivitet och låg strömförbrukning

  Energy Star för energieffektivitet och låg strömförbrukning

  Hemelektronikprodukter med Energy Star-märkning är utformade för att använda mindre energi, vilket gör att du kan spara pengar samtidigt som miljöförstöringen minskar. Energy Star-kompatibla produkter förbrukar i själva verket mindre än 1 watt ström i standby-läge. Som Energy Star-partner utvecklar Philips produkter som uppfyller Energy Star-kraven på energieffektivitet. Det här kan uppnås med hjälp av låg strömförbrukning i standby-läge tack vare innovativ design av standby-kretsar och ett strängt urval av komponenter tillverkade av högeffektiva material.

 • Klar för visning av HD-innehåll

  En HD-skärm är en visningsenhet som är utformad för att ge enastående bildkvalitet för HD-bilder och som är helt förberedd för HD-källor som HD-digitaldekodrar. En HD-skärm ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan, och uppfyller de stränga kraven för HD-skärmar som visar högupplösta, förstklassiga bildsignaler via en universalanslutning för antingen analoga VGA- eller okomprimerade digitala DVI-anslutningar och har funktioner för HDCP. Den visar 720p- (1280x720p vid 50 och 60 Hz progressiv) och 1080i-signaler (1920x1080i vid 50 och 60 Hz sammanflätad).

 • 16:9-visning för bäst widescreen-visning för spel och video

  Bildförhållandet är ett utryck för en videobilds bredd jämfört med dess höjd. 16:9-widescreen-bildförhållandet är standard för vanlig och HD-TV samt digital-TV i Europa. Ett ursprungligt 16:9-bildförhållande ger suverän visning för spel och video utan fält längst upp och längst ned i bilden och utan den kvalitetsförlust som det innebär att ändra en bild så att den passar i en annan skärmstorlek.

 • 5 ms kort svarstid

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • Kompatibla med RoHS-standarder för att värna miljön

  Philips skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med stränga standarder för begränsning av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa mängden bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Blank yta som förstärker din inredning

  Attraktiv och elegant blank yta som passar med och kompletterar inredningen.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av