1
Bildskärmar

LED-skärm med digital TV-kanalväljare

  LED-skärm med digital TV-kanalväljare

  Upplev fantastisk TV-visning på din LED-skärm

  Se fantastiska TV-program på din LED-TV-skärm. Med sin kombination av HDMI-ingång, stereoljud och moderna pekkontroller är 191TE2L redo att underhålla dig! Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Upplev fantastisk TV-visning på din LED-skärm

Se fantastiska TV-program på din LED-TV-skärm. Med sin kombination av HDMI-ingång, stereoljud och moderna pekkontroller är 191TE2L redo att underhålla dig! Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

LED-skärm med digital TV-kanalväljare

T-line, 18, 5 tum/47 cm 191TE2LB/01 Hitta liknande produkter

Upplev fantastisk TV-visning på din LED-skärm

 • HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  Upplev den fantastiska bildkvaliteten med HD-bilder, och förbered dig för HDTV-digitaldekoder eller Blu-ray-skivor. HD Ready är ett registrerat varumärke som ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan. HD uppfyller de stränga kraven i EICTA:s standarder, allt för att ge en HD-skärm med absolut bästa upplösning och bildkvalitet vid visning av HD-signaler. Det finns en universell kontakt för både analog YPbPr och okomprimerad, digital anslutning av DVI eller HDMI med stöd för HDCP. 720p- och 1080i-signaler visas i 50 och 60 Hz.

 • SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Incredible Surround för förbättrat ljud

  Incredible Surround för förbättrat ljud

  Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du kan försjunka in i ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen, kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster till höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bredare ljud, utan att du behöver använda fler högtalare.

 • HDMI-klar för en multimediaupplevelse med toppkvalitet

  HDMI-klar för en multimediaupplevelse med toppkvalitet

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor (som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror).

 • Moderna pekkontroller

  Moderna pekkontroller

  Pekkontroller är intelligenta, beröringskänsliga symboler som ersätter utstående knappar. Användaren kan ställa in skärmen enligt önskemål. Pekkontrollerna reagerar på minsta beröring och gör att skärmen känns modern.

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • LED-tekniken garanterar naturliga färger

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • Inbyggd TV-mottagare för att visa TV på datornskärmen

  En TV-mottagare som är inbyggd i bildskärmen för både TV- och PC-funktion.

 • MPEG4 HDTV-mottagning via DVBT-mottagare

  Med HDTV kan du titta på TV i HD med bästa bild- och ljudkvalitet utan att du behöver någon extra digitaldekoder. Tack vare den inbyggda DVBT-mottagaren som hanterar toppmoderna MPEG-4-format kan du nu ta emot och titta på HDTV-program och annat rikt multimedieinnehåll med digital kvalitet

 • SmartSound väljer ett perfekt läge för ljudprestanda

  Med SmartSound kan du välja mellan olika lägen, t.ex. film, spel och musik. Därmed aktiverar du automatiskt fördefinierade frekvenser för att förbättra ljudet som är relaterat till funktionen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av