1
Bildskärmar

LCD-skärm

  LCD-skärm

  det smarta sättet att öka produktiviteten

  200P6IG för kvalitativ visning av populära videoformat och prestandahöjande ergonomi. Den har funktioner för fjärrhantering av tillbehör för lägsta tänkbara ägandekostnad. Produkten är blyfri. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

det smarta sättet att öka produktiviteten

200P6IG för kvalitativ visning av populära videoformat och prestandahöjande ergonomi. Den har funktioner för fjärrhantering av tillbehör för lägsta tänkbara ägandekostnad. Produkten är blyfri. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

det smarta sättet att öka produktiviteten

 • UXGA, upplösning 1 600 x 1 200

  För grafikskärmar anger skärmupplösningen antalet bildpunkter (pixlar) på hela skärmen. En skärm med exempelvis upplösningen 1 600 x 1 200 bildpunkter visar 1 600 punkter på var och en av de 1 200 raderna, eller ungefär 2 miljoner bildpunkter. Det ger bättre bildkvalitet och bättre färgåtergivning.

 • Tre signalingångar för maximal visningsflexibilitet

  Tre ingångar möjliggör visning av digitala och analoga signaler. En bildskärm med tre ingångar är försedd med en D-Sub- (VGA) och en DVI-I-kontakt. DVI-I-kontakten accepterar antingen en digital eller analog signalingång via valfri adapter för maximal visningsflexibilitet och ”garanti” för din gamla bildskärm.

 • 16 ms på/av-svarstid: Bättre visning av text och bilder

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • Visa fler bilder och mer innehåll utan att behöva bläddra

  Visningsytan är den synliga delen av en bildskärm.

 • Roterbar skärm i 90 grader med smart kabelhantering

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Smart kabelhantering ger minskat kabeltrassel och gör det lättare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Med inbyggda högtalare får du ljud utan externa högtalare på skrivbordet

  Skärm med inbyggda högtalare.

 • Fristående ljud gör nätkonferenser effektiva

  Inbyggd avancerad programvara som ger ljudutgång även om det inte finns någon videoingång.

 • Visning från flera videokällor: S-Video och CVBS

  Kontakter för insignal från två videokällor: S-video och CVBS

 • Visa data samtidigt som du ser på TV eller video i ett fönster

  PIP-funktionen (bild-i-bild) gör det möjligt för dig att visa ett litet TV- eller videofönster någonstans på skärmen.

 • SmartManage-kompabilitet ger dig LAN-baserad tillbehörshantering

  Med SmartManage kan du övervaka, hantera och kontrollera status för skärmenheter med tillbehör samt erbjuda fjärrsupport till användare som har problem - allt över ett lokalt nätverk.

 • En blyfri skärm som skyddar miljön

  Blyfria skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med EU-direktivet om begränsningar av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av