1
Bildskärmar

LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  Fina LED-bilder i livliga färger

  Snygg och blank skärm som ger dig verklighetstrogna MVA LED-bilder. Utrustad med SmartControl lite. Ett utmärkt val! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fina LED-bilder i livliga färger

Snygg och blank skärm som ger dig verklighetstrogna MVA LED-bilder. Utrustad med SmartControl lite. Ett utmärkt val! Läs mer om produkten

LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

V-line, 20 (19, 53 tum/49, 6 cm diag.) 200V4QSBR/00 Hitta liknande produkter

Fina LED-bilder i livliga färger

 • MVA-skärm för breda synfältsvinklar och djup kontrast

  MVA-skärm för breda synfältsvinklar och djup kontrast

  Philips MVA LED-skärm har den avancerade tekniken Multi-domain Vertical Alignment, som ger superhöga statiska kontrastförhållanden för extra levande och klar bild. Vanliga kontorsprogram hanteras enkelt, men den är särskilt väl lämpad för foton, surfning på nätet, filmer, spel och krävande grafik. Den optimerade tekniken för pixelhantering ger en extra vid betraktningsvinkel på 178/178 grader, vilket ger kristallklar bild.

 • 16:9 Full HD-skärm för skarpa, detaljerade bilder

  16:9 Full HD-skärm för skarpa, detaljerade bilder

  Bildkvalitet är viktigt. Vanliga skärmar har kvalitet, men du vill ha mer. Denna skärm har förbättrad Full HD-upplösning på 1920 x 1080 för skarpa detaljer, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild.

 • SmartContrast för fylliga svarta detaljer

  SmartContrast för fylliga svarta detaljer

  SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på, automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet så att kontrasten dynamiskt förbättras. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och videor, och du drar även nytta av det när du spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget justeras kontrasten och bakgrundsljudet finjusteras, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.

 • Enkel inställning av skärmprestanda med SmartControl Lite

  SmartControl Lite är nästa generations programvara för 3D-ikonbaserad GUI-bildskärmskontroll. Det gör att användaren kan finjustera de flesta parametrarna på bildskärmen, till exempel färg, ljusstyrka, skärmkalibrering, multimedia, ID-hantering osv. med musen.

 • Kvicksilverfri, miljövänlig skärm

  Philips skärmar med LED-bakgrundsbelysning är fria från kvicksilver, ett av de giftigaste naturliga ämnena som påverkar människor och djur. Det ger en skärm med liten miljöpåverkan under hela livscykeln, från tillverkning till kassering.

Visa alla specifikationer
 • Smart svarstid är det optimala värdet från antingen GtG- eller GtG (BW)-tester.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av