1
Bildskärmar

LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

  LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

  Digital HD-TV-skärm i snygg förpackning

  Upplev fantastiska multimedieprestanda med den här elegant blanka och enastående skärmen med digital kanalväljare för HD-TV! 201T1 tar hemunderhållningen till nya höjder, tack vare HDMI- och AV-ingångar och kraftfullt ljud! Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital HD-TV-skärm i snygg förpackning

Upplev fantastiska multimedieprestanda med den här elegant blanka och enastående skärmen med digital kanalväljare för HD-TV! 201T1 tar hemunderhållningen till nya höjder, tack vare HDMI- och AV-ingångar och kraftfullt ljud! Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

51 cm (20") w T-line, 1 600 x 900 (HD+) 201T1SB/05 Hitta liknande produkter

Digital HD-TV-skärm i snygg förpackning

 • HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  Upplev den fantastiska bildkvaliteten med HD-bilder, och förbered dig för HDTV-digitaldekoder eller Blu-ray-skivor. HD Ready är ett registrerat varumärke som ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan. HD uppfyller de stränga kraven i EICTA:s standarder, allt för att ge en HD-skärm med absolut bästa upplösning och bildkvalitet vid visning av HD-signaler. Det finns en universell kontakt för både analog YPbPr och okomprimerad, digital anslutning av DVI eller HDMI med stöd för HDCP. 720p- och 1080i-signaler visas i 50 och 60 Hz.

 • HDMI-klar för en multimediaupplevelse med toppkvalitet

  HDMI-klar för en multimediaupplevelse med toppkvalitet

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor (som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror).

 • SmartContrast 50 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 50 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Incredible Surround för förbättrat ljud

  Incredible Surround för förbättrat ljud

  Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du kan försjunka in i ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen, kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster till höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bredare ljud, utan att du behöver använda fler högtalare.

 • MPEG4 HDTV-mottagning via DVBT-mottagare

  Med HDTV kan du titta på TV i HD med bästa bild- och ljudkvalitet utan att du behöver någon extra digitaldekoder. Tack vare den inbyggda DVBT-mottagaren som hanterar toppmoderna MPEG-4-format kan du nu ta emot och titta på HDTV-program och annat rikt multimedieinnehåll med digital kvalitet

 • I smartläget väljs det perfekta läget för det du tittar på

  Optimal bild och optimalt ljud är beroende av olika aspekter som videokälla, innehållstyp, rumsmiljö, typ av skärm osv. I smartläget finns fördefinierade bild- och ljudinställningar som bekvämt ställs in enligt sättet du använder TV:n på. Med den personliga inställningen kan du ställa in bildinställningarna som du vill ha dem, lagra dem och enkelt få åtkomst till dem för framtida användning. Allt detta är praktiskt inbyggt i TV:n för optimala inställningar.

 • Upp till 5 ms svarstid för tydlig och snabb action

  Svarstiden är ett mått på signalreaktionshastigheten i millisekunder. Kortare svarstider eliminerar synliga bildartefakter som kan försämra upplevelsen när du tittar på snabbrörliga bilder eller objekt. I det här fallet ger LCD-skärmen dig en 5 ms svarstid, så att du kan titta på LCD-TV:n med tydlig och snabb action.

 • SmartSound väljer ett perfekt läge för ljudprestanda

  Med SmartSound kan du välja mellan olika lägen, t.ex. film, spel och musik. Därmed aktiverar du automatiskt fördefinierade frekvenser för att förbättra ljudet som är relaterat till funktionen.

 • Inbyggd TV-mottagare för att visa TV på datornskärmen

  En TV-mottagare som är inbyggd i bildskärmen för både TV- och PC-funktion.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av