LCD-bredbildsskärm

  LCD-bredbildsskärm

  Större och bredare skärm ger ökad produktivitet

  220BW8 är det smarta valet för ökad produktivitet. Den stora widescreen-skärmen ger komfort som ökar effektiviteten, bekväma funktioner som ger mervärde och suverän lönsamhet. Du kan uppgradera till Windows Vista, direkt eller senare. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Större och bredare skärm ger ökad produktivitet

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • Vinkla, vrid och höjdjustera skärmen tills du hittar den ideala visningsvinkeln

  Den kompakta ergonomiska sockeln är en användarvänlig bildskärmssockel från Philips som du kan använda till att luta, vrida och höjdjustera bildskärmen för maximal komfort och effektivitet.

 • Stor widescreen-skärm, idealisk för att visa två A4-sidor bredvid varandra

  Stor Widescreen-skärm för dig som vill visa två A4-sidor bredvid varandra.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • Kompatibla med RoHS-standarder för att värna miljön

  Philips skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med stränga standarder för begränsning av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa mängden bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Lägre energiförbrukning än branschmedelvärdet

  Lägre energiförbrukning

 • WSXGA+, bredformat med upplösning 1680 x 1050 för skarpare visning

  Bredformat är en skärmspecifikation som kan visa en bild med en upplösning på 1 680x 1 050 bildpunkter, eller ca 1,7 megapixel.

 • 5 ms kort svarstid

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • DVI-D-ingång och HDCP-stöd

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) är ett copyright-skyddssystem som är inbyggt i DVI-anslutningen. Det förhindrar obehörig kopiering av copyright-skyddat innehåll. Med HDCP kan du spela upp skyddat innehåll som filmer och konserter. Signalen kontrolleras så att endast lagliga kopior (d.v.s. inga piratkopior) kan visas.

 • Med inbyggda högtalare får du ljud utan externa högtalare på skrivbordet

  Skärm med inbyggda högtalare.

 • Justera visningsinställningar med snabbknapp eller bildskärmskontroller

  Den användarvänliga snabbknappen och bildskärmskontrollerna är ett tvåalternativssystem för bekväm finjustering av visningsinställningar som tillgodoser en mängd olika behov. Tryck på snabbknappen på bildskärmen för automatisk kontroll av bild, kontrast och ljusstyrka eller använd OSD-funktionen till att finjustera visningsinställningarna.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av