LCD-skärm

  LCD-skärm

  Endast för dina ögon!

  Lightframe LCD-skärmar ger unik tittarvänlig, trötthetsminskande visning för hela familjen och har ett elegant och iögonfallande utseende. De är en fröjd för ögat och är skapade för personer som tillbringar många timmar framför datorskärmen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Endast för dina ögon!

Minska risken för trötta ögon med innovativ Lightframe LCD-skärm

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • TrueVision: Skärmprestanda i labbkvalitet

  TrueVision: Skärmprestanda i labbkvalitet

  TrueVision är en branschledande test- och algoritmteknik från Philips för bildskärmsjustering och finjustering, en omfattande process som garanterar ultimata skärmprestanda i enlighet med en standard som är fyra gånger strängare än Microsofts Vista-krav för varenda bildskärm som lämnar fabriken – inte bara några granskningsexemplar. Endast Philips går så här långt för att leverera den här höga nivån av färgåtergivning och skärmkvalitet i alla nya bildskärmar.

 • SmartContrast 30 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 30 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Kort svarstid upp till 2 ms

  Kort svarstid upp till 2 ms

  SmartResponse är en exklusiv och högeffektiv teknik från Philips som, när den är på, automatiskt anpassar svarstider efter specifika programkrav som spel och filmer som kräver snabbare svarstider för att skapa bilder utan vibrationer, fördröjningar, och spökbilder

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • Ändring av bildformat mellan bredbild och 4:3 med en knapptryckning

  Ändring av bildformat mellan bredbild och 4:3 med en knapptryckning

  Funktionen för automatiskt bildformat från Philips är en knapp som växlar från 4:3-bildförhållandet till widescreenläget och tillbaka igen för att matcha skärmens bildförhållande när du arbetar med breda dokument utan att du behöver bläddra eller för att titta på widescreeninnehåll i widescreenläget och uppleva störningsfri, ursprunglig visning av 4:3-innehåll.

 • USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  Tack vare USB-porten kan användare enkelt ansluta sina plug-and-play-multimedieenheter, t.ex. USB-minnesenheter, kamera, bärbar hårddisk, webbkamera, handdator, skrivare och många andra enheter med USB-anslutning. Via USB 2.0-porten som sitter på skärmen kan USB 2.0-signalerna överföras till datorn. Observera att många enheter, som kameror och hårddiskar, kanske måste sättas på manuellt, eftersom de kräver mer ström än vad USB-porten på skärmen kan ge

 • Minska risken för trötta ögon med innovativ belysningsteknik

  Lightframe är en LCD-teknik från Philips som minskar ansträngningen för ögonen genom att omge skärmen med blått ljus som stimulerar synintrycken för förbättrad koncentration och ger en övergripande känsla av välbehag.

 • Blank pianovit yta som passar heminredningen

  Attraktiv och elegant pianovit yta som passar med och kompletterar inredningen.

 • DVI-D-ingång och HDCP-stöd

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) är ett copyright-skyddssystem som är inbyggt i DVI-anslutningen. Det förhindrar obehörig kopiering av copyright-skyddat innehåll. Med HDCP kan du spela upp skyddat innehåll som filmer och konserter. Signalen kontrolleras så att endast lagliga kopior (d.v.s. inga piratkopior) kan visas.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av