1
Bildskärmar

LCD-bredbildsskärm

  LCD-bredbildsskärm

  HDMI för HD-video

  Ha kul med HD-media! Med HDMI och SPDIF för att du ska kunna njuta av högkvalitativt digitalt ljud och video har den här stora widescreen-skärmen, 220XW8, enastående prestanda och fantastiskt praktiska funktioner. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HDMI för HD-video

Ha kul med HD-media! Med HDMI och SPDIF för att du ska kunna njuta av högkvalitativt digitalt ljud och video har den här stora widescreen-skärmen, 220XW8, enastående prestanda och fantastiskt praktiska funktioner. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

HDMI för HD-video

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen. Utifrån det scenario du väljer förbättrar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning.

 • SmartContrast: otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast: otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på och automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet. På så sätt förbättras kontrasten dynamiskt och du får digitala bilder med hög kvalitet och optimal kontrast. Det gör nöjet större när du tittar på video eller spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget sker en justering av kontrasten och en finjustering av bakgrundsljuset, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.

 • Optimerad svarstid för olika visningskrav

  Optimerad svarstid för olika visningskrav

  SmartResponse är en exklusiv Philips-teknik som justerar svarstiden efter programkraven, vilket ger snabbare svarstid för spel och videor eller bättre färgmättningar vid visning av foton och statiska bilder.

 • SmartAccessory för att anpassa och organisera din arbetsplats

  SmartAccessory för att anpassa och organisera din arbetsplats

  SmartAccessory är en innovativ och lättanvänd lösning för att enkelt och flexibelt ansluta kringutrustning som en webbkamera eller tillbehör till en skärm så att utrymmet runt skärmen hålls snyggt och organiserat. Den är utrustad med flerfunktionella clips med en universell kontaktyta som sätts fast på bildskärmsramen och flyttas uppåt och nedåt eller åt vänster och höger för att fästa olika hållare som medföljer eller köps till för tillbehör eller liten utrustning som webbkameror så att du har arbetsrelaterade föremål eller personliga föremål inom syn- och räckhåll.

 • USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  Tack vare USB-porten kan användare enkelt ansluta sina plug-and-play-multimedieenheter, t.ex. USB-minnesenheter, kamera, bärbar hårddisk, webbkamera, handdator, skrivare och många andra enheter med USB-anslutning. Via USB 2.0-porten som sitter på skärmen kan USB 2.0-signalerna överföras till datorn. Observera att många enheter, som kameror och hårddiskar, kanske måste sättas på manuellt, eftersom de kräver mer ström än vad USB-porten på skärmen kan ge

 • HDMI-klar för video och ljud av högsta kvalitet, med en enda kabel

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface), högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor som digitaldekodrar, DVD-spelare och A/V-mottagare.

 • Pålitligt ljud via SPDIF-koaxialanslutning

  En SPDIF-koaxialkabel är högst pålitlig vid anslutning av digitalt ljud.

 • Stor widescreen-skärm: direktmeddelanden, e-post och video på en skärm

  En widescreen-skärm har ett bredare bildförhållande som kan visa mer underhållning eller information så att du kan ha mer kul och få mer gjort.

 • ActiveBright ger hög ljusstyrka och knivskarpa färger

  ActiveBright ger HDTV-mässig kvalitet med knivskarpa färger och en bred synfältsvinkel, så att du kan visa multimedieunderhållning på absolut bästa sätt.

 • Problemfri inställning av skärmprestanda med SmartControl II

  SmartControl II är en bildskärmsbaserad programvara med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt på skärmen som guidar dig genom finjustering av upplösning, färgkalibrering och andra bildskärmsinställningar, som ljusstyrka, kontrast, klocka och fas, position, RGB, vitpunkt och – på modeller med inbyggda högtalare – volymjusteringar.

 • Njut av multimedieupplevelser med inbyggda högtalare

  Skärm med inbyggda högtalare.

 • Spela musik från externa ljudenheter även om datorn är avstängd

  Inbyggd avancerad maskinvara som ger ljudutgång från externa ljudenheter som en bärbar bandspelare eller en CD- eller MP3-spelare, även om det inte finns någon videoingång.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av