LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

    LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

    Digital Full HD-TV-skärm i snygg förpackning

    Upplev fantastiska multimedieprestanda med den här elegant blanka och enastående Full HD 1080p-skärmen med digital kanalväljare för TV! 221T1 tar hemunderhållningen till nya höjder, tack vare HDMI- och AV-ingångar och kraftfullt ljud! Läs mer om produkten

    Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

55 cm (21, 5") w T-line, 1920x1080 Full HD 221T1SB1/00 Hitta liknande produkter

Digital Full HD-TV-skärm i snygg förpackning

  • SmartContrast 50 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

    SmartContrast 50 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

    Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

  • HDMI-klar för en multimediaupplevelse med toppkvalitet

    HDMI-klar för en multimediaupplevelse med toppkvalitet

    En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor (som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror).

  • Incredible Surround för förbättrat ljud

    Incredible Surround för förbättrat ljud

    Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du kan försjunka in i ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen, kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster till höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bredare ljud, utan att du behöver använda fler högtalare.

  • Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

    Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

    Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

  • Inbyggd TV-mottagare för att visa TV på datornskärmen

    En TV-mottagare som är inbyggd i bildskärmen för både TV- och PC-funktion.

  • MPEG4 HDTV-mottagning via DVBT-mottagare

    Med HDTV kan du titta på TV i HD med bästa bild- och ljudkvalitet utan att du behöver någon extra digitaldekoder. Tack vare den inbyggda DVBT-mottagaren som hanterar toppmoderna MPEG-4-format kan du nu ta emot och titta på HDTV-program och annat rikt multimedieinnehåll med digital kvalitet

  • Upp till 5 ms svarstid för tydlig och snabb action

    Svarstiden är ett mått på signalreaktionshastigheten i millisekunder. Kortare svarstider eliminerar synliga bildartefakter som kan försämra upplevelsen när du tittar på snabbrörliga bilder eller objekt. I det här fallet ger LCD-skärmen dig en 5 ms svarstid, så att du kan titta på LCD-TV:n med tydlig och snabb action.

  • I smartläget väljs det perfekta läget för det du tittar på

    Optimal bild och optimalt ljud är beroende av olika aspekter som videokälla, innehållstyp, rumsmiljö, typ av skärm osv. I smartläget finns fördefinierade bild- och ljudinställningar som bekvämt ställs in enligt sättet du använder TV:n på. Med den personliga inställningen kan du ställa in bildinställningarna som du vill ha dem, lagra dem och enkelt få åtkomst till dem för framtida användning. Allt detta är praktiskt inbyggt i TV:n för optimala inställningar.

  • SmartSound väljer ett perfekt läge för ljudprestanda

    Med SmartSound kan du välja mellan olika lägen, t.ex. film, spel och musik. Därmed aktiverar du automatiskt fördefinierade frekvenser för att förbättra ljudet som är relaterat till funktionen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av