1
Bildskärmar

LCD-skärm med 2 ms

  LCD-skärm med 2 ms

  Snygg, tunn skärm för en uppslukande upplevelse

  Med en tunn, snygg design är den nya generationens 226C2 Full HD LED-skärm med 2 ms SmartResponse, snygga SmartTouch-kontroller redo att engagera dig i spelens och filmens värld Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Snygg, tunn skärm för en uppslukande upplevelse

Med en tunn, snygg design är den nya generationens 226C2 Full HD LED-skärm med 2 ms SmartResponse, snygga SmartTouch-kontroller redo att engagera dig i spelens och filmens värld Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

LCD-skärm med 2 ms

21, 5 tum (54, 6 cm) C-line, Full HD 226C2SB/00 Hitta liknande produkter

Snygg, tunn skärm för en uppslukande upplevelse

 • SmartResponse: 2 ms

  SmartResponse: 2 ms

  SmartResponse är en exklusiv och högeffektiv teknik från Philips som, när den är på, automatiskt anpassar svarstider efter specifika programkrav som spel och filmer som kräver snabbare svarstider för att skapa bilder utan vibrationer, fördröjningar, och spökbilder

 • SmartContrast 800 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 800 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • Snygga SmartTouch-kontroller

  Snygga SmartTouch-kontroller

  SmartTouch-kontroller är intelligenta, beröringskänsliga ikoner som ersätter utskjutande knappar. SmartTouch-kontroller svarar på minsta beröring. Med SmartImage Lite kan du till exempel sätta på bildskärmen eller justera ljusstyrka och kontrast på skärmen. När SmartTouch-ikoner är aktiverade börjar de lysa och visar att dina kommandon har utförts.

 • LCD-skärm med Full HD, 1920 x 1080p upplösning

  Njut av en krispig och kristallklar bildkvalitet som ger publiken en verkligt minnesvärd bildupplevelse. Tittarna skäms bort med oöverträffad bild, häpnadsväckande färgskala och den skarpaste bilden som går att få.

 • Slimmad design för ett modernt utseende

  ny serie Philips-bildskärmar har den nya generationens senaste Slim CCFL eller LED, vilket gör dem tunnare än den föregående generationen. Den tunna designen gör inte bara bildskärmarna estetiskt tilltalande, de sparar också utrymme på skrivbordet!

 • Enkel inställning av skärmprestanda med SmartControl Premium

  SmartControl Lite är nästa generations programvara för 3D-ikonbaserad GUI-bildskärmskontroll. Det gör att användaren kan finjustera en mängd parametrar på skärmen, till exempel PowerSensor, utökat ECO-läge, stöd för bärbara datorer med anslutning för dubbla bildskärmar, multimedia, stöd för DisplayPort, färg, ljusstyrka, skärmkalibrering, ljud osv. med musen. Den ger dessutom detaljerad ID-beskrivning för bildskärmen för lagerhantering.

 • 16:9-visning för bäst widescreen-visning för spel och video

  Bildförhållandet är ett utryck för en videobilds bredd jämfört med dess höjd. 16:9-widescreen-bildförhållandet är standard för vanlig och HD-TV samt digital-TV i Europa. Ett ursprungligt 16:9-bildförhållande ger suverän visning för spel och video utan fält längst upp och längst ned i bilden och utan den kvalitetsförlust som det innebär att ändra en bild så att den passar i en annan skärmstorlek.

 • Energy Star för energieffektivitet och låg strömförbrukning

  Energy Star är ett US EPA-sponsrat program för energieffektivitet som även har anammats av andra länder. Om du köper en Energy Star-certifierad produkt kan du vara säker på att den uppfyller de senaste standarderna för strömeffektivitet och drivs med maximal strömeffektivitet vid alla driftnivåer. Nya datorskärmar från Philips är certifierade för Energy Star 5.0-specifikationerna och uppfyller eller överträffar standarden. Energy Star 5.0 kräver till exempel mindre än 1 watt strömförbrukning i viloläge, men Philips skärmar förbrukar mindre än 0,5 watt. Mer information finns på www.energystar.gov

 • Miljövänliga material som uppfyller internationella standarder

  "Philips är fast beslutna att använda miljövänliga material i hela sitt skärmsortiment. Produkternas samtliga plast-, metall- och emballagedelar består till 100 % av återvinningsbart material. Vissa modeller består av upp till 65 % återvunnen plast. Vi följer noga RoHS-standarden, vilket säkerställer en betydlig minskning eller frånvaro av giftiga ämnen, till exempel bly. Kvicksilver i skärmar med CCFL-bakgrundsbelysning har minskats avsevärt och eliminerats helt i skärmar med LED-bakgrundsbelysning. Mer information finns på http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • Blank yta som förstärker din inredning

  Attraktiv och elegant blank yta som passar med och kompletterar inredningen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av