1
TV

LED-TV med YouTube-app

  LED-TV med YouTube-app

  Passar i alla rum

  Det enklaste sättet att titta på DVD-filmer är med Philips Smart LED-TV 22PFL3557 med kompakt skärm. Tack vare den inbyggda DVD-spelaren, och med Philips bild- och ljudkvalitet, kan du titta på film med hjälp av endast en fjärrkontroll – inga extra enheter eller kablar. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Passar i alla rum

Det enklaste sättet att titta på DVD-filmer är med Philips Smart LED-TV 22PFL3557 med kompakt skärm. Tack vare den inbyggda DVD-spelaren, och med Philips bild- och ljudkvalitet, kan du titta på film med hjälp av endast en fjärrkontroll – inga extra enheter eller kablar. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

3500 series LED-TV med YouTube-app

56 cm (22"), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL3557H/12 Hitta liknande produkter

Passar i alla rum

med inbyggd DVD-spelare

 • Inbyggd DVD-spelare för att titta på DVD-filmer utan extra trassel

  Philips TV-apparater är spännande och innovativa, och med den inbyggda DVD-spelaren kan du spela upp flera olika format. Alla som gillar både video och musik kan använda de standardiserade DVD- och CD-formaten och det digitala mp3-formatet som blir allt vanligare, utan att behöva köpa en separat spelare eller ansluta produkterna. Philips TV-DVD-apparater spelar upp DVD+RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, DVD-Video, S-VCD, VCD, Picture CD, JPEG, MP3-DVD, MP3-CD, CD-R, CD-RW och WMA-CD.

 • Enkel trådlös anslutning med trådlös USB-adapter (tillval)

  Enkel trådlös anslutning med trådlös USB-adapter (tillval)

  Ta del av Smart TV trådlöst med Philips Wi-Fi USB-adapter (PTA01) för Smart TV. Sätt helt enkelt i adaptern i USB-porten på sidan av TV:n och anslut TV:n direkt till ditt hemnätverk. Navigera sedan genom ditt favoritinnehåll på webben med hjälp av TV:ns fjärrkontroll.

 • Med SimplyShare kan du ta del av foton, musik och film på TV:n

  Med SimplyShare kan du ta del av foton, musik och film på TV:n

  Dela foton, musik och film från din smarttelefon, surfplatta eller dator via SimplyShare och ta del av innehållet på en stor skärm.

 • Enastående LED-bilder med otrolig kontrast

  Enastående LED-bilder med otrolig kontrast

  Den mest avancerade LED-tekniken i den här LED-TV:n med Full HD kombinerar en iögonfallande, minimalistisk design med otrolig bildkvalitet och lägst strömförbrukning i sin klass. Dessutom innehåller LED-tekniken inte några miljöfarliga material. Med LED-bakgrundsbelysning kan du därför njuta av låg strömförbrukning, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och skärpa samt levande färger.

 • 100 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  100 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  Genom att kombinera panelens uppdateringsfrekvens med unik bildbearbetning ger PMR (Perfect Motion Rate) extrem rörelseskärpa och tydliga och livfulla bilder även med snabba rörelser på skärmen.

 • 2 USB-portar för fantastisk multimedieuppspelning

  2 USB-portar för fantastisk multimedieuppspelning

  Två USB-portar ger åtkomst till jpeg-foton, mp3-musik och videofiler från de flesta USB-minnen (USB-minnesenhet). Sätt in USB-enheten i någon av USB-portarna på TV:n och få åtkomst till multimedieinnehåll med hjälp av den lättanvända innehållsläsaren på skärmen.

 • Smidiga anslutningar med 3 HDMI-ingångar och Easylink

  Smidiga anslutningar med 3 HDMI-ingångar och Easylink

  HDMI är en enda kabel för överföring av både bild- och ljudsignaler från dina enheter till din TV. Du slipper trassel med många olika kablar. Den överför okomprimerade signaler och ger bästa möjliga kvalitet från källa till skärm. Tillsammans med Philips Easylink behöver du bara en enda fjärrkontroll för att utföra nästan alla åtgärder på din TV, DVD, BluRay, digitaldekoder eller hemmabiosystem.

 • Mängder med onlinevideor via YouTube

  Ta del av ett stort galleri med onlinevideor på din TV via YouTube.

 • TV med Full HD och Digital Crystal Clear för djup och klarhet

  Digital Crystal Clear är ett paket med bildförbättringar som digitalt justerar och optimerar bildkvaliteten för bästa möjliga kontrast, färger och skärpa. Resultatet är otroligt klara bilder oavsett källa.

 • Med PC-ingången kan du även använda din TV som datorskärm

  Med PC-ingången kan du använda din TV som datorskärm med hjälp av antingen en HDMI-DVI-kabel (för digitala signaler) eller en VGA-kabel (för analoga signaler).

 • DivX Certified® för standarduppspelning av DivX-videor via DVD

  Med DivX®-funktionen kan du se DivX-kodade videofilmer hemma i TV-soffan. DivX-medieformatet är en MPEG4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda för att spara stora filer som filmer, filmklipp och musikvideor på skivor som CD-R/RW och inspelningsbara DVD-skivor.

Visa alla specifikationer
 • DivX-certifierad® att spela upp DivX® video, inklusive förstklassigt innehåll.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2.
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av