LCD-bredbildsskärm

  LCD-bredbildsskärm

  Öka din produktivitet

  En professionell LCD-skärm som är utformad för yrkessammanhang: Med den stora Philips 230WP7 med widescreen kan du göra jobbet på ett bättre sätt med tre ingångsalternativ och superbred synfältsvinkel. Den ergonomiska basenheten och USB-lösningen ger dig dessutom bekvämlighet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-bredbildsskärm

58 cm (23"), WUXGA 230WP7NS/00 Hitta liknande produkter

Öka din produktivitet

 • Stor widescreen-skärm, idealisk för att visa två A4-sidor bredvid varandra

  Stor Widescreen-skärm för dig som vill visa två A4-sidor bredvid varandra.

 • Roterbar skärm i 90 grader med smart kabelhantering

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Smart kabelhantering ger minskat kabeltrassel och gör det lättare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Utformad för justering till rätt höjd och vinkel

  Philips bildskärmar har en ergonomisk design och är användarvänliga tack vare justerbar lutning, vridning och höjd. Varje användare kan placera bildskärmen för maximal komfort och effektivitet.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • SmartManage-kompabilitet ger dig LAN-baserad tillbehörshantering

  Med SmartManage kan du övervaka, hantera och kontrollera status för skärmenheter med tillbehör samt erbjuda fjärrsupport till användare som har problem - allt över ett lokalt nätverk.

 • Lägre energiförbrukning än branschmedelvärdet

  Lägre energiförbrukning.

 • WUXGA, bredformat med upplösning 1 920 x 1 200 för skarpare visning

  UXGA (Ultra Extended Graphics Array) i bredformat, en skärmspecifikation som kan visa en bild med en upplösning på 1 920 x 1 200 bildpunkter, eller ca 2,3 miljoner bildpunkter.

 • Bred synfältsvinkel på upp till 178 grader

  Den bredaste synfältsvinkeln på upp till 178 grader ger skarp bild ur alla vinklar.

 • Tre signalingångar för maximal visningsflexibilitet

  Tre ingångar möjliggör visning av digitala och analoga signaler. En bildskärm med tre ingångar är försedd med en D-Sub- (VGA) och en DVI-I-kontakt. DVI-I-kontakten accepterar antingen en digital eller analog signalingång via valfri adapter för maximal visningsflexibilitet och ”garanti” för din gamla bildskärm.

 • Inbyggd USB 2.0-lösning med snabb hastighet för enkel anslutning

  USB (Universal Serial Bus) är ett standardprotokoll för anslutning av datorer och kringutrustning. Eftersom det ger hög hastighet till låg kostnad har USB blivit den populäraste metoden för att ansluta kringutrustning till en dator. Genom att placera en USB 2.0-anslutning i en bildskärm kan Philips erbjuda en bekvämt placerad, lättanvänd USB-anslutning med hög hastighet för att läsa, skriva, läsa in och överföra program, data, digitala medier eller musikfiler till, från eller i datorn och en eller flera USB-enheter.

 • Enkelt att justera skärminställningar med Philips SmartControl

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av