LCD-bredbildsskärm

  LCD-bredbildsskärm

  Ergonomisk WideColor-skärm som ökar din produktivitet

  Öka din produktivitet med Philips 240BW9 med hög upplösning, lättläslig textstorlek, större visningsyta och bekvämt inbyggda högtalare. Du kan uppgradera till Windows Vista, direkt eller senare. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-bredbildsskärm

61 cm (24") bred, WUXGA 240BW9CS/00 Hitta liknande produkter

Ergonomisk WideColor-skärm som ökar din produktivitet

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • TrueVision: Skärmprestanda i labbkvalitet

  TrueVision: Skärmprestanda i labbkvalitet

  TrueVision är en branschledande test- och algoritmteknik från Philips för bildskärmsjustering och finjustering, en omfattande process som garanterar ultimata skärmprestanda i enlighet med en standard som är fyra gånger strängare än Microsofts Vista-krav för varenda bildskärm som lämnar fabriken – inte bara några granskningsexemplar. Endast Philips går så här långt för att leverera den här höga nivån av färgåtergivning och skärmkvalitet i alla nya bildskärmar.

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • Enkel kontroll av bildformat i bredbilds- och 4:3-format

  Enkel kontroll av bildformat i bredbilds- och 4:3-format

  Philips enkla kontroll av bildformat växlar från 4:3-bildförhållandet till widescreenläget och tillbaka för att matcha skärmens bildförhållande med innehållet när du arbetar med breda dokument utan att du behöver bläddra eller för att titta på widescreeninnehåll i widescreenläget och uppleva störningsfri, ursprunglig visning av 4:3-innehåll.

 • USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  Tack vare USB-porten kan användare enkelt ansluta sina plug-and-play-multimedieenheter, t.ex. USB-minnesenheter, kamera, bärbar hårddisk, webbkamera, handdator, skrivare och många andra enheter med USB-anslutning. Via USB 2.0-porten som sitter på skärmen kan USB 2.0-signalerna överföras till datorn. Observera att många enheter, som kameror och hårddiskar, kanske måste sättas på manuellt, eftersom de kräver mer ström än vad USB-porten på skärmen kan ge

 • En bredare färgskärm för naturliga, fantastiska färger

  WideColor är en LCD-skärm som ger kraftfull, förbättrad Wide Color Gamut kallkatodrörs bakgrundsbelysning och oöverträffad bearbetning som ökar färgintervallet från 72 % av NTSC-färg gamut reproducerad med standard-LCD-paneler till 92 % eller mer, vilket dramatiskt förbättrar färgen och färgmättnaden till naturliga, fantastiska färger.

 • Upplösning 1920 x 1200: idealisk för att visa två A4-sidor bredvid varandra

  UXGA (Ultra Extended Graphics Array) i bredformat, en skärmspecifikation som kan visa en bild med en upplösning på 1 920 x 1 200 bildpunkter, eller ca 2,3 miljoner bildpunkter.

 • DVI-D-ingång och HDCP-stöd

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) är ett copyright-skyddssystem som är inbyggt i DVI-anslutningen. Det förhindrar obehörig kopiering av copyright-skyddat innehåll. Med HDCP kan du spela upp skyddat innehåll som filmer och konserter. Signalen kontrolleras så att endast lagliga kopior (d.v.s. inga piratkopior) kan visas.

 • Problemfri inställning av skärmprestanda med SmartControl II

  SmartControl II är en bildskärmsbaserad programvara med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt på skärmen som guidar dig genom finjustering av upplösning, färgkalibrering och andra bildskärmsinställningar, som ljusstyrka, kontrast, klocka och fas, position, RGB, vitpunkt och – på modeller med inbyggda högtalare – volymjusteringar.

 • Grön design sparar resurser och minskar driftskostnaderna

  Miljövänlig design baseras på miljömedveten teknik i bildskärmar för att minimera strömförbrukningen, minska förpackningsmaterialet och eliminera farliga material. Vi ligger i framkanten när det gäller hållbarhet och strävar sedan länge efter att minska den miljöpåverkan våra produkter har, och på så sätt ger vi kunderna möjlighet att göra enkla, ansvarsfulla val angående de produkter de köper och deras påverkan, innan, under och vid slutet av produkternas livscykel.

 • Inbyggt stereoljud för multimediaupplevelser

  Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av