LCD-bredbildsskärm

  LCD-bredbildsskärm

  Professionell skärm med otroliga prestanda

  Med den här Philips 240PW9 med hög upplösning, lättläslig textstorlek, större visningsyta och med största färgomfång på upp till 102 % för naturlig och precis färgåtergivning, får du ökad produktivitet. Du kan uppgradera till Windows Vista. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-bredbildsskärm

61 cm (24") bred, WUXGA 240PW9ES/00 Hitta liknande produkter

Professionell skärm med otroliga prestanda

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • Skärm för naturlig, precis färgåtergivning

  Skärm för naturlig, precis färgåtergivning

  WideColor är en LCD-skärm som ger kraftfull, förbättrad Wide Color Gamut kallkatodrörs bakgrundsbelysning och oöverträffad bearbetning som ökar färgintervallet från 72 % av NTSC-färg gamut reproducerad med standard-LCD-paneler till 102 % eller mer, vilket dramatiskt förbättrar färgen och färgmättnaden till naturliga, fantastiska färger.

 • SmartContrast: otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast: otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på, automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet så att kontrasten dynamiskt förbättras. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och videor, och du drar även nytta av det när du spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget justeras kontrasten och bakgrundsljudet finjusteras, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • Enkel kontroll av bildformat i bredbilds- och 4:3-format

  Enkel kontroll av bildformat i bredbilds- och 4:3-format

  Philips enkla kontroll av bildformat växlar från 4:3-bildförhållandet till widescreenläget och tillbaka för att matcha skärmens bildförhållande med innehållet när du arbetar med breda dokument utan att du behöver bläddra eller för att titta på widescreeninnehåll i widescreenläget och uppleva störningsfri, ursprunglig visning av 4:3-innehåll.

 • Upplösning 1920 x 1200: idealisk för att visa två A4-sidor bredvid varandra

  UXGA (Ultra Extended Graphics Array) i bredformat, en skärmspecifikation som kan visa en bild med en upplösning på 1 920 x 1 200 bildpunkter, eller ca 2,3 miljoner bildpunkter.

 • DVI-D-ingång och HDCP-stöd

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) är ett copyright-skyddssystem som är inbyggt i DVI-anslutningen. Det förhindrar obehörig kopiering av copyright-skyddat innehåll. Med HDCP kan du spela upp skyddat innehåll som filmer och konserter. Signalen kontrolleras så att endast lagliga kopior (d.v.s. inga piratkopior) kan visas.

 • Problemfri inställning av skärmprestanda med SmartControl II

  SmartControl II är en bildskärmsbaserad programvara med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt på skärmen som guidar dig genom finjustering av upplösning, färgkalibrering och andra bildskärmsinställningar, som ljusstyrka, kontrast, klocka och fas, position, RGB, vitpunkt och – på modeller med inbyggda högtalare – volymjusteringar.

 • Grön design sparar resurser och minskar driftskostnaderna

  Miljövänlig design baseras på miljömedveten teknik i bildskärmar för att minimera strömförbrukningen, minska förpackningsmaterialet och eliminera farliga material. Vi ligger i framkanten när det gäller hållbarhet och strävar sedan länge efter att minska den miljöpåverkan våra produkter har, och på så sätt ger vi kunderna möjlighet att göra enkla, ansvarsfulla val angående de produkter de köper och deras påverkan, innan, under och vid slutet av produkternas livscykel.

 • Roterbar skärm i 90 grader med smart kabelhantering

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Smart kabelhantering ger minskat kabeltrassel och gör det lättare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Extra bred synfältsvinkel: 178 grader vilket ger korrekt bild

  Den bredaste synfältsvinkeln på upp till 178 grader ger skarp bild ur alla vinklar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av