1
Bildskärmar

LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  Världens första ErgoSensor-skärm

  Den innovativa ErgoSensor-skärmen från Philips är världens första intelligenta skärm som kan ge dig råd om hur du ska sitta på ett ergonomiskt sätt vid datorskärmen Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Världens första ErgoSensor-skärm

Den innovativa ErgoSensor-skärmen från Philips är världens första intelligenta skärm som kan ge dig råd om hur du ska sitta på ett ergonomiskt sätt vid datorskärmen Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Brilliance LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

P-line, 24 tum (61 cm), Full HD-skärm 241P4LRYEB/00 Hitta liknande produkter

Världens första ErgoSensor-skärm

för en sund och produktiv arbetsplats

 • SmartImage-förinställningar för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage-förinställningar för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, foto, film, spel, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Tack vare avancerad SmartErgoBase kan Philips-skärmen nästan sänkas till skrivbordsnivå för att ge en bekväm synfältsvinkel. Den låga höjden från ram till bord är en perfekt lösning om du använder dubbelslipade, trippelslipade eller progressiva glasögon när du arbetar vid datorn. Dessutom kan användare med olika längd använda skärmen i önskad vinkel och höjd för att undvika trötta och belastade ögon.

 • ErgoSensor för ett hälsosammare arbetssätt

  På Philips är vi fast beslutna att arbetet ska vara anpassat efter människorna, och inte tvärtom. För att hjälpa till att skapa en hälsosammare och mer produktiv arbetsmiljö har Philips utvecklat "ErgoSensor", världens första innovativa teknik som känner av och mäter användarens beteende. ErgoSensor är inbyggt i skärmen och ger användaren råd om ergonomi vid datorn och feedback om korrigeringar för optimalt tittaravstånd, ergonomisk nackvinkel och tidspauser. Dessutom minskas energiförbrukningen med upp till 80 % genom att skärmen stängs av när användaren inte är närvarande.

 • Du sparar upp till 80 % av energikostnaderna

  ErgoSensor har en inbyggd, innovativ sensor som känner av och mäter användarens beteende. Den kan identifiera om användaren sitter på sin plats eller inte. Den minskar skärmens ljusstyrka automatiskt när användaren lämnar skrivbordet, vilket sänker energikostnaderna med upp till 80 %. När användaren är tillbaka på sin plats återgår den automatiskt till full ljusstyrka. Det sparar inte bara energi, utan bidrar dessutom till att förlänga skärmens livslängd och minska koldioxidutsläppen.

 • 65 % återvunnen plast med TCO Edge

  TCO Edge-certifiering är avsedd för produkter som överträffar befintliga program för miljömärkning. Förutom att produkten ska uppfylla och överträffa vanliga TCO-krav innebär certifieringen bland annat att produkten är tillverkad av minst 65 % återvunnen plast, är energieffektiv, innehåller minimala mänger farliga ämnen, har 100 % återvinningsbart förpackningsmaterial och är utformad för enkel återvinning. Du kan lita på att Philips-skärmen är en produkt med banbrytande teknik med klassledande ICT, vilket hjälper dig och planeten medan du gör ett ansvarsfullt miljövänligt IT-inköp!

 • PVC-/BFR-fritt hölje

  Det här skärmhöljet från Philips är fritt från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (PVC-/BFR-fritt)

 • Ingen strömförbrukning alls med nollströmbrytare

  Med ett tryck på nollströmbrytaren, som är bekvämt placerad på baksidan, kan du använda skärmen helt utan ström. På så sätt förbrukas ingen ström alls, vilket minskar ditt koldioxidavtryck ytterligare.

 • Nackhållningsavkänning och råd om korrigering

  Den innovativa Philips ErgoSensor-skärmen med intelligent avkänningssensor för kroppshållning ger dig interaktiva råd om hur du ska sitta på ett ergonomiskt sätt framför datorn.

Visa alla specifikationer
 • EPEAT Gold är endast giltigt där Philips registrerar produkten. Gå till www.epeat.net om du vill se registreringsstatus för ditt land.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av