1
Bildskärmar

LCD-skärm med SmartControl Lite

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/243v5qhab_00/243v5qhab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med SmartControl Lite

  Fina LED-bilder i livliga färger

  Ta del av bilder i livliga färger på den här Philips-skärmen. Med HDMI-ingången och stereohögtalarna är den här skärmen det perfekta valet! Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fina LED-bilder i livliga färger

Ta del av bilder i livliga färger på den här Philips-skärmen. Med HDMI-ingången och stereohögtalarna är den här skärmen det perfekta valet! Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

LCD-skärm med SmartControl Lite

V-line, 23, 6-tums/59, 9 cm 243V5QHAB/00 Hitta liknande produkter

Fina LED-bilder i livliga färger

med stereohögtalare

 • MVA-skärm för breda synfältsvinklar och djup kontrast

  MVA-skärm för breda synfältsvinklar och djup kontrast

  Philips MVA LED-skärm har den avancerade tekniken Multi-domain Vertical Alignment, som ger superhöga statiska kontrastförhållanden för extra levande och klar bild. Vanliga kontorsprogram hanteras enkelt, men den är särskilt väl lämpad för foton, surfning på nätet, filmer, spel och krävande grafik. Den optimerade tekniken för pixelhantering ger en extra vid betraktningsvinkel på 178/178 grader, vilket ger kristallklar bild.

 • SmartContrast för fylliga svarta detaljer

  SmartContrast för fylliga svarta detaljer

  SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på, automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet så att kontrasten dynamiskt förbättras. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och videor, och du drar även nytta av det när du spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget justeras kontrasten och bakgrundsljudet finjusteras, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.

 • 16:9 Full HD-skärm för bästa tittarupplevelse

  16:9 Full HD-skärm för bästa tittarupplevelse

  Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

 • HDMI-klar för Full HD-underhållning

  HDMI-klar för Full HD-underhållning

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor (som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror).

 • Inbyggda stereohögtalare för multimedia

  Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

 • Enkel inställning av skärmprestanda med SmartControl Lite

  SmartControl Lite är nästa generations programvara för 3D-ikonbaserad GUI-bildskärmskontroll. Det gör att användaren kan finjustera de flesta parametrarna på bildskärmen, till exempel färg, ljusstyrka, skärmkalibrering, multimedia, ID-hantering osv. med musen.

 • Kvicksilverfri, miljövänlig skärm

  Philips skärmar med LED-bakgrundsbelysning är fria från kvicksilver, ett av de giftigaste naturliga ämnena som påverkar människor och djur. Det ger en skärm med liten miljöpåverkan under hela livscykeln, från tillverkning till kassering.

Visa alla specifikationer
 • HDMI-kablar kan variera beroende på region och modeller.
 • Svarstidsvärde lika med SmartResponse

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av