1
Bildskärmar

LCD-skärm med Ambiglow

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_01/278c4qhsn_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med Ambiglow

  Enastående Ambiglow-skärm

  Intensifiera din tittarupplevelse med den här banbrytande Philips Gioco-skärmen med Ambiglow. På väggen bakom skärmen skapar Ambiglow en aura av ljus som matchar bilden, vilket ger en känsla av att skärmen är större och gör att du verkligen uppslukas av underhållningen Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enastående Ambiglow-skärm

Intensifiera din tittarupplevelse med den här banbrytande Philips Gioco-skärmen med Ambiglow. På väggen bakom skärmen skapar Ambiglow en aura av ljus som matchar bilden, vilket ger en känsla av att skärmen är större och gör att du verkligen uppslukas av underhållningen Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Brilliance LCD-skärm med Ambiglow

Gioco, 27-tums (68, 6 cm), Ambiglow-skärm 278C4QHSN/01 Hitta liknande produkter

Enastående Ambiglow-skärm

för uppslukande underhållning

 • Ambiglows ljusaura intensifierar underhållningen

  Ambiglows ljusaura intensifierar underhållningen

  Ambiglow ger tittarupplevelsen en ny dimension. Den innovativa Ambiglow-tekniken gör att skärmen ser större ut genom att skapa en aura av ljus på den omgivande väggen bakom skärmen. Den snabba processorn analyserar det inkommande bildmaterialet och justerar kontinuerligt aurans färg och ljusstyrka så att de matchar bilden. Med användarvänliga alternativ kan du få den stämning du vill ha och minska risken för trötta ögon. Philips Ambiglow passar särskilt bra när du tittar på film, sport eller spelar 2D- eller 3D-spel och ger dig en unik och uppslukande tittarupplevelse.

 • AH-IPS-skärm för utmärkta bilder med livfulla färger

  AH-IPS-skärm för utmärkta bilder med livfulla färger

  Den här senaste Philips-skärmen har avancerade AH-IPS-paneler som ger förstklassig färgåtergivning, svarstid och energiförbrukning. Till skillnad från vanliga TN-paneler visar AH-IPS-paneler färger mer konsekvent, till och med vid breda vinklar på 178 grader och i svängläge. Med sina anmärkningsvärda prestanda passar AH-IPS bäst för användning som kräver färgprecision och konsekvent ljusstyrka som fotoretuschering, grafik och surfning på nätet.

 • HDMI garanterar universell digital anslutning

  HDMI garanterar universell digital anslutning

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor (som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror).

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor är en sofistikerad teknik för att dra ut färgerna och förbättra det visuella färgomfånget på skärmen. Med den här funktionen ökar RGB-förstärkningsnivån på skärmen så att du får fylliga, levande bilder och enastående foton och videor.

 • SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt är en sofistikerad algoritm som förbättrar läsning av texter som PDF-dokument eller e-böcker, som vanligen kräver extra mycket fokus och koncentration. Med SmartTxt-funktionen ökas kontrasten och skärpan i texten så att den blir lättare att läsa. Optimering för läsning görs genom justering av skärmens gråskalenivå, vitbalans och kontrast.

 • Smart Bias-ljus på 6 500 Kelvin ger en optimal tittarupplevelse

  Smart Bias-ljusläget gör att du kan få optimal bildkvalitet som är skonsam för ögonen. I ett mörkt rum vidgas och minskas dina pupiller när bilderna på TV:n ändras, vilket kan orsaka Computer Vision Syndrome (datorsyndrom). Smart Bias-ljuset skapar en mjuk aura av statiskt, vitt ljus på 6 500 Kelvin på den omgivande väggen bakom skärmen. Det är särskilt bra för de som tillbringar lång tidframför skärmen, och hjälper inte bara till att minska ansträngningen för ögonen, utan eliminerar också reflektioner från rumsbelysning, vilket förbättrar den upplevda kontrastförhållandet och bilddetaljerna samt gör att du bibehåller rätt färguppfattning

 • Minimalistisk look med ultratunn infattning

  De nya Philips-skärmarna har paneler med den senaste tekniken och en minimalistisk design – infattningen är endast ungefär 2,5 mm. Tillsammans med en inre svart matrisram som är ungefär 9 mm minskas måtten på infattningen avsevärt, vilket ger minimal distraktion och maximalt synfält. Skärmen med den ultratunna infattningen passar särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande, grafisk design och professionell användning, och den ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm.

Visa alla specifikationer
 • Undvik att titta direkt på Ambiglow-LED-lampor eftersom de är mycket ljusstarka och kan orsaka tillfälliga synproblem.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av