TV

  Finessrik och modern design!

  Den här 29" Real Flat-TV:n ger optimal bildkontrast, färg och skärpa tack vare Digital Crystal Clear-tekniken. Den har även Virtual Dolby Surround-ljud och PIP med två mottagare, så att du kan titta på två kanaler samtidigt. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Finessrik och modern design!

 • Smart Sound optimerar ljudinställningarna

  Smart Sound optimerar ljudinställningarna

  Med Smart Sound får du optimala ljudinställningar för ultrabas, bas, diskant och balans, så att du får bästa möjliga upplevelse av underhållningen.

 • Real Flat-bildrörsteknik ger dig levande bilder

  Det platta bildröret ger en bredare synfältsvinkel samtidigt som antalet reflektioner minimeras så att du får bästa möjliga bildkvalitet.

 • Digital Crystal Clear ger livfulla bilder i biokvalitet

  Digital Crystal Clear innehåller ett antal innovationer för bildbehandling. Bilderna behandlas digitalt och bildkvaliteten optimeras för att ge bästa tänkbara kontrast, färg och skärpa. Det är som att titta på levande bilder i biokvalitet.

 • Virtual Dolby-surroundljud för en bio-liknande ljudupplevelse

  Virtual Dolby Surround är en teknik för förstärkning av surroundljudseffekter. Du får känslan av Dolby Pro Logic utan att behöva extra bakhögtalare. Tittarupplevelsen blir betydligt mer engagerande.

 • 10 sidor Smart Text-minne för snabb åtkomst till Text-TV

  Text-TV är ett vanligt system som sänds ut av de flesta operatörer. Funktionen med 10 sidors minne ger dig snabb åtkomst vid sidbyte.

 • Smart Picture ger dig den optimala film- och spelupplevelsen

  Genom att bara trycka en gång på Smart Picture-knappen på fjärrkontrollen kan du välja mellan olika förinställningar för optimerad bild som passar olika TV-program, så att du får bästa möjliga film- och spelupplevelse.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av