1
Bildskärmar

LCD-skärm med USB-C dockningsstation

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/328p6aubreb_01/328p6aubreb_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med USB-C dockningsstation

  Förenkla dina anslutningar

  Den här Philips Brilliance-skärmen med USB-C-dockning eliminerar kabeltrassel. Visa QHD-bilder, anslut säkert till intranätet, ladda din bärbara dator – och du kan göra allt samtidigt med en enda USB-C-kabel. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skärm med USB-C dockningsstation

P-line, 32 (visningsyta om 31, 5 tum/80 cm), Quad HD (2560 x 1440) 328P6AUBREB/01 Hitta liknande produkter

Förenkla dina anslutningar

med USB-C-dockningsskärm

 • Inbyggd USB-C-dockningsstation

  Inbyggd USB-C-dockningsstation

  Den här Philips-skärmen har en inbyggd USB 3.1 typ-C-dockningsstation med strömförsörjning. Den smidiga, vändbara USB-C-kontakten gör det enkelt att docka med endast en kabel. Förenkla situationen genom att ansluta all kringutrustning som tangentbord, mus och RJ-45 Ethernet-kabeln till skärmens dockningsstation. Anslut din bärbara dator och den här skärmen med en enda USB-C-kabel och titta på högupplöst video och överför data supersnabbt samtidigt som du startar och laddar din bärbara dator.

 • High Dynamic Range (HDR) för en mer verklighetstrogen färgglad grafik

  High Dynamic Range (HDR) för en mer verklighetstrogen färgglad grafik

  Med High Dynamic Range får du en helt annan visuell upplevelse. Med enastående ljusstyrka, oöverträffad kontrast och fängslande färger blir bilderna levande med mycket större ljusstyrka och mycket djupare, mer nyanserade svarta toner. Det ger en återgivning av fylliga, nya färger som aldrig tidigare har skådats, vilket ger dig en visuell upplevelse som talar till dina sinnen och väcker känslor till liv.

 • Pro-färgstandarder 99 % adobeRGB, 100 % sRGB

  Pro-färgstandarder 99 % adobeRGB, 100 % sRGB

  Den här bildskärmen uppfyller branschstandardens färgkrav och erbjuder Adobe 99 % och 100 % sRGB-färgskala. Den förbättrade färgåtergivningens utbud av Adobe RGB gör den perfekt för professionell foto- och videoredigering, animering, eller arbete med färg-kritiska projekt. Nu kan du vara säker på att din färg är konsekvent och överensstämmer med originalbilden.

 • 10-bitars IPS-teknik som ger fullständiga färger och breda visningsvinklar

  10-bitars IPS-teknik som ger fullständiga färger och breda visningsvinklar

  Den här Philips-skärmen använder en äkta 10 bitar bred synfältsvinkel. Det gör att du kan visa konsekventa och jämna bilder med ett färgdjup på 1,07 miljarder färger, jämfört med en 8-bitars visning som är begränsad till endast 16 miljoner möjliga färger. Med ett lämpligt grafikkort och lämpliga program kan du nu enkelt arbeta med ditt färgkritiska professionella arbete.

 • LowBlue-läge för en produktivitet som är skonsam för ögonen

  LowBlue-läge för en produktivitet som är skonsam för ögonen

  Studier har visat att precis som ultravioletta strålar kan skada ögonen kan kortvågigt blått ljus från LED-skärmar orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läge har utvecklats för välbefinnandet och inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus.

 • Inbyggd RJ-45 Ethernet ger datasäkerhet

  Inbyggd RJ-45 Ethernet ger datasäkerhet
 • Starta och ladda din kompatibla bärbara dator från skärmen

  Den här skärmen har en inbyggd USB-C-kontakt som uppfyller USB-strömförsörjningsstandarden. Med intelligent och flexibel strömhantering kan du nu starta eller ladda din kompatibla* bärbara dator direkt från skärmen via en enda USB-C-kabel.

 • Visa kristallklara QHD-bilder med upplösningen 2 560 x 1 440

  De här senaste skärmarna från Philips ger kristallklara Quad HD-bilder med upplösningen 2 560 x 1 440 eller 2 560 x 1 080. De här nya skärmarna har paneler med höga prestanda och hög bildpunktstäthet som möjliggörs av källor med hög bandbredd som DisplayPort, HDMI och DVI med dubbellänk. Det ger levande bilder och grafik. Oavsett om du är en krävande professionell användare som behöver extremt detaljerad information för CAD-CAM-lösningar, använder 3D-grafikprogram eller är en finansexpert som jobbar med enorma kalkylblad får du kristallklara bilder på skärmarna från Philips.

 • 100 % återvinningsbar förpackning

  Philips är fast beslutna om att använda miljövänliga material i hela sitt bildskärmssortiment. Produkternas samtliga plast-, metall- och emballagedelar består till 100 % av återvinningsbart material. För vissa modeller använder vi >= 65 % återvunnen plast, vilket ger en minskning av avfall. Vi följer noga RoHS-standarder, vilket säkerställer en betydlig minskning eller frånvaro av giftiga ämnen som bly och kvicksilver. Skärmhöljet är tillverkat av matrial utan PVC/BFR. Mer information finns på http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • PVC-/BFR-fritt hölje

  Det här skärmhöljet från Philips är fritt från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (PVC-/BFR-fritt)

Visa alla specifikationer
 • För videoöverföring via USB-C, måste din bärbara dator/enhet stödja USB-C DP Alt-läge
 • När du delar din skärm eller strömmar video och ljud online kan det påverka nätverksprestandan. Maskinvaran, nätverksbandbredden och dess prestanda påverkar kvaliteten på ljud och video.
 • För USB-C-strömförsörjning och laddningsfunktion måste din bärbara dator/enhet stödja standardströmsförsörjningsspecifikationer för USB-C. Kolla i bruksanvisningen till din bärbara dator eller med tillverkaren för mer information.
 • Svarstidsvärde lika med SmartResponse
 • Monitorn kan skilja sig från funktionsbilder.
 • EPEAT Gold är endast giltigt där Philips registrerar produkten. Gå till www.epeat.net om du vill se registreringsstatus för ditt land.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av