1
Babyvakter

QHD LCD-skärm med HDR

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/328p6aubreb_01/328p6aubreb_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  QHD LCD-skärm med HDR

  Magnifika färger, äkta ljusstyrka

  Philips Brilliance-skärmen med HDR ger ett bredare färgutbud och äkta ljusstyrka för de mest verklighetstrogna bilderna. På den expansiva kristallklara QHD IPS-skärmen ser du den stora bilden med alla detaljer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance QHD LCD-skärm med HDR

P-line, 32 (visningsyta om 31, 5 tum/80 cm), Quad HD (2560 x 1440) 328P6AUBREB/01 Hitta liknande produkter

Magnifika färger, äkta ljusstyrka

 • High Dynamic Range (HDR) för en mer verklighetstrogen färgglad grafik

  High Dynamic Range (HDR) för en mer verklighetstrogen färgglad grafik

  Med High Dynamic Range får du en helt annan visuell upplevelse. Med enastående ljusstyrka, oöverträffad kontrast och fängslande färger blir bilderna levande med mycket större ljusstyrka och mycket djupare, mer nyanserade svarta toner. Det ger en återgivning av fylliga, nya färger som aldrig tidigare har skådats, vilket ger dig en visuell upplevelse som talar till dina sinnen och väcker känslor till liv.

 • Pro-färgstandarder 99 % adobeRGB, 100 % sRGB

  Pro-färgstandarder 99 % adobeRGB, 100 % sRGB

  Med den professionella branschstandard för färgtäckning som tillhandahålls av färg-gamuten 99 % Adobe RGB och 100 % sRGB, kan du lita på att färgen är enhetlig och äkta.

 • 1,074 miljarder färger för jämnt graderade färger och detaljrikedom

  1,074 miljarder färger för jämnt graderade färger och detaljrikedom

  10-bitars-skärmen har ett fylligt färgdjup med 1,074 miljarder färger och 12-bitars intern färgbehandling så att du kan återskapa jämna, naturliga färger utan övergångar och färgränder.

 • IPS-teknik som ger fullständiga färger och breda visningsvinklar

  IPS-teknik som ger fullständiga färger och breda visningsvinklar

  I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst – till och med i 90-gradigt svängläge! Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den perfekt inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.

 • Alla dina anslutningar går via en USB-C-kabel

  Alla dina anslutningar går via en USB-C-kabel

  Den nya USB 3.1-kabeln av typ-C har en smidig och vändbar kontakt som gör det enkelt att docka med endast en kabel. Med USB 3.1 får du de snabbaste hastigheterna. Det är 20 gånger snabbare än USB 2.0, vilket gör att du kan överföra data från HDD till datorn snabbare än någonsin. Förenkla situationen genom att använda en docka med en enda kabel till din bärbara dator för att ansluta dina tillbehör till din skärm, inklusive videoutgång med hög upplösning från datorn till skärmen. Dessutom kan USB-C även strömförsörja och ladda den bärbara datorn genom att ansluta den till skärmen, vilket innebär att du slipper alla extra strömkablar.

 • SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • LowBlue-läge för en produktivitet som är skonsam för ögonen

  LowBlue-läge för en produktivitet som är skonsam för ögonen

  Studier har visat att precis som ultravioletta strålar kan skada ögonen kan kortvågigt blått ljus från LED-skärmar orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läge har utvecklats för välbefinnandet och inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus.

 • Kristallklara bilder med Quad HD 2 560 x 1 440 bildpunkter

  De här senaste skärmarna från Philips ger kristallklara Quad HD-bilder med upplösningen 2 560 x 1 440 eller 2 560 x 1 080. De här nya skärmarna har paneler med höga prestanda och hög bildpunktstäthet som möjliggörs av källor med hög bandbredd som DisplayPort, HDMI och DVI med dubbellänk. Det ger levande bilder och grafik. Oavsett om du är en krävande professionell användare som behöver extremt detaljerad information för CAD-CAM-lösningar, använder 3D-grafikprogram eller är en finansexpert som jobbar med enorma kalkylblad får du kristallklara bilder på skärmarna från Philips.

 • Inbyggda stereohögtalare för multimedia

  Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

 • USB 3.0 -hubb för bekväm åtkomst och snabb laddning

  Super Speed USB 3.0 har en överföringshastighet på 5,0 Gbit/s. Detta är ungefär 10 gånger snabbare än USB 2.0-standarden och minskar dataöverföringstiden betydligt, vilket sparar tid och pengar. Med större bandbredd, supersnabba överföringshastigheter, bättre energisparfunktioner och överlägsna generella prestanda är USB 3.0 den bästa internationella standarden och låter dig använda lagringsenheter med hög kapacitet. Nu slipper du vänta länge på att enheterna ska laddas. Med ny snabbladdning kan du ladda snabbt och ladda och ge dig iväg. USB 3.0 är också bakåtkompatibel med USB 2.0-enheter.

Visa alla specifikationer
 • Snabb laddning med BC 1.2 standard
 • Enheten måste ha stöd för USB-C med DP ALT-läge för att kunna stödja video-sändningar via USB-C
 • Om den bärbara datorn kan laddas beror på vem som tillverkat den
 • När du delar din skärm eller strömmar video och ljud online kan det påverka nätverksprestandan. Maskinvaran, nätverksbandbredden och dess prestanda påverkar kvaliteten på ljud och video.
 • Svarstidsvärde lika med SmartResponse
 • Monitorn kan skilja sig från funktionsbilder.
 • EPEAT Gold är endast giltigt där Philips registrerar produkten. Gå till www.epeat.net om du vill se registreringsstatus för ditt land.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av