1
TV

LED-TV

  LED-TV

  Luta dig tillbaka och njut av en fantastisk TV-kväll

  Slappna av och få en mysig TV-kväll i fantastisk LED-kvalitet med Philips 32PFL5306 LED-TV i 5000-serien. Pixel Plus engine ger skarpa, livfulla bilder som matchas av autentiskt ljud. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Luta dig tillbaka och njut av en fantastisk TV-kväll

Slappna av och få en mysig TV-kväll i fantastisk LED-kvalitet med Philips 32PFL5306 LED-TV i 5000-serien. Pixel Plus engine ger skarpa, livfulla bilder som matchas av autentiskt ljud. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

5000 series LED-TV

32 tum, HD Ready, DVB-T/C 32PFL5306H/12 Hitta liknande produkter

Luta dig tillbaka och njut av en fantastisk TV-kväll

med fantastisk 100 Hz PMR LED-bild

 • Enastående LED-bild med låg strömförbrukning

  Enastående LED-bild med låg strömförbrukning

  Den avancerade LED-tekniken i den här TV:n kombinerar en iögonfallande, minimalistisk design med otrolig bildkvalitet och lägsta möjliga strömförbrukning i sin klass. Dessutom innehåller LED-tekniken inte några miljöfarliga material. Med LED-bakgrundsbelysning kan du därför njuta av låg strömförbrukning, hög ljusstyrka, otrolig kontrast samt levande färger.

 • 100 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  100 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  Genom att kombinera panelens uppdateringsfrekvens med unik bildbearbetning ger PMR (Perfect Motion Rate) extrem rörelseskärpa och tydliga och livfulla bilder även med snabba rörelser på skärmen.

 • Missa inte ett ord med Clear Sound

  Missa inte ett ord med Clear Sound

  Clear Sound är en innovativ ljudteknik som förbättrar hörbarheten för röster avsevärt, både för tal och sång. Det gör att du kan höra varje ord, så att du kan njuta fullt ut av det du tittar på.

 • Smidiga anslutningar med 2 HDMI-ingångar och Easylink

  Smidiga anslutningar med 2 HDMI-ingångar och Easylink

  HDMI är en enda kabel för överföring av både bild- och ljudsignaler från dina enheter till din TV. Du slipper trassel med många olika kablar. Den överför okomprimerade signaler och ger bästa möjliga kvalitet från källa till skärm. Tillsammans med Philips Easylink behöver du bara en enda fjärrkontroll för att utföra nästan alla åtgärder på din TV, DVD, BluRay, digitaldekoder eller hemmabiosystem.

 • Ta del av visning av foton och uppspelning av musik via USB

  Ta del av visning av foton och uppspelning av musik via USB

  USB-kontakten ger dig åtkomst till jpeg-foton och mp3-musik på de flesta USB-minnen. Sätt in USB-enheten i USB-platsen på sidan av TV:n och få åtkomst till multimedieinnehåll med hjälp av den lättanvända innehållsläsaren på skärmen. Du kan nu visa och dela dina foton och din musik.

 • Hjälpavsnittet på skärmen tar dig igenom installationen

  Hjälpavsnittet på skärmen tar dig igenom installationen

  Den nya anpassade installationsguiden tar dig enkelt igenom installationen. På TV:n visas olika bildinställningar sida vid sida så att du kan välja hur du vill ha det. På så sätt gör du installationen i snabba och enkla steg.

 • Enkel att installera med inställningsguiden

  Enkel att installera med inställningsguiden

  TV:n är enkel att installera steg för steg med inställningsguiden. Guiden visar några skärmar med enkla val för viktiga inställningar. TV:ns prestanda anpassas snabbt till dina personliga önskemål utan svåra termer eller inställningar och det går mycket snabbt.

 • HD Ready-TV med Pixel Plus för bättre detaljrikedom och klarhet

  Pixel Plus är en digital bildbearbetningsteknik som ökar antalet rader och antalet pixlar. Resultatet är knivskarpa bilder med enastående detaljrikedom och djup, varje gång och oavsett bildkälla.

 • Känn atmosfären med 16 W RMS och Incredible Surround

  Känn kraften hos musikens rytmer och stämningen i filmerna. De kraftfulla 2 x 8 W RMS-förstärkarna skapar en naturtrogen ljudbild. Med Incredible Surround får du uppleva totalt surroundljud med större omfång, vilket förhöjer den otroliga tittarupplevelsen.

 • Integrerad MPEG-4-mottagare för HD-sändningar utan digitalbox

  Med den integrerade digitalmottagaren kan du titta på digital kabel-TV och marksänd digital-TV utan någon extra digitaldekoder. Titta på kvalitets-TV utan trassel.

Visa alla specifikationer
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av