LCD-TV

  LCD-TV

  Gör din upplevelse ljusare.

  Omslut dig med en fängslande Ambilight-upplevelse. Med Pixel Plus 3HD kombinerar den här TV:n Perfect Natural Motion, spännande osynligt ljud och Ambilight till att lysa upp din upplevelse i flera år framöver. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gör din upplevelse ljusare.

 • Perfect Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

  Njut av handlingen utan vibrationer. Perfect Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (inklusive 1080p-filmer och 24p True Cinema på Blu-ray och DVD). Resultatet blir jämnare och mjukare rörelser och utmärkt skärpa, oavsett hur snabb handlingen är på skärmen. Upplev bilder som överträffar biografvisning!

 • Ambilight förhöjer tittarupplevelsen med omgivningsljus

  Ambilight förhöjer tittarupplevelsen med omgivningsljus

  Ambilight förhöjer tittarupplevelsen väsentligt genom att återge färgerna i bilden som ljus bakom TV:n. TV-tittandet får en helt ny dimension. Det är avslappnande för ögonen samtidigt som detaljrikedomen, kontrasten och färgerna förbättras. Ambilight anpassar automatiskt alla färger efter TV-bilden.

 • Superb ljudupplevelse från unika osynliga högtalare

  Superb ljudupplevelse från unika osynliga högtalare

  Ett osynligt ljudsystem som perfekt smälter in i kabinettets design. Det ger en klar och rymlig ljudbild som kompletterar den fantastiska tittarupplevelsen.

 • Ta del av visning av foton och uppspelning av musik via USB

  Ta del av visning av foton och uppspelning av musik via USB

  USB-kontakten ger dig åtkomst till jpg-foton och mp3-musik på de flesta USB-kort (USB-minne). Anslut USB-enheten till kontakten på sidan av TV:n och visa dina foton eller spela upp dina musikfiler med hjälp av den lättanvända innehållsläsaren på skärmen. Du kan nu enkelt visa och dela med dig av dina foton och din musik.

 • Pixel Plus 3 HD för den skarpaste och tydligaste bilden

  Pixel Plus 3 HD erbjuder en unik kombination av suverän skärpa, naturliga detaljer, levande färger och mjuka, naturliga rörelser i alla olika HD-upplösningar, vanliga TV-signaler och allt multimedieinnehåll på HD-bildskärmar. Varje bildpunkt i insignalen förstärks för att bättre passa in bland de omgivande bildpunkterna, vilket resulterar i ett mer naturligt utseende. Artefakter och brus i alla källor, från multimedia till vanlig TV samt högkomprimerad HD, upptäcks och minskas för att se till att bilden blir ren och knivskarp.

 • Dynamisk kontrast 30000:1 för otroligt rika svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. Dynamisk kontrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Integrerad, digital mottagare för DVB-T-mottagning

  Med den integrerade digitala DVB-T-mottagaren kan du titta på digital kabel-TV och marksänd digital-TV utan en extra digitaldekoder. Titta på kvalitets-TV utan trassel.

 • 4 HDMI-ingångar för fullständig digital HD-anslutning med en kabel

  HDMI ger en okomprimerad, digital RGB-anslutning från källan till skärmen vilket ger bästa tänkbara bildkvalitet. HDMI kommunicerar på ett intelligent sätt bästa möjliga utdataupplösning från källenheten. HDMI-indata är fullständigt bakåtkompatibla med DVI-källor och inkluderar digitalt ljud. HDMI använder HDCP-kopieringsskydd. Med tre HDMI-ingångar på baksidan och en HDMI-ingång på sidan av TV:n kan du ansluta flera HD-källor, t.ex. en HD-digitaldekoder, en Blu-ray-spelare och en spelkonsol eller digital videokamera. Din TV är helt förberedd för HD-framtiden.

 • EasyLink: enkel kontroll av TV och ansluten enhet via HDMI CEC

  EasyLink använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan anslutna enheter och TV:n. Med EasyLink krävs bara en fjärrkontroll för att styra huvudfunktionerna på TV:n och anslutna enheter. EasyLink använder standard-HDMI-kabeln för överföring av systemkommandon. Det fungerar mellan alla elektroniska enheter som är utrustade med HDMI CEC.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av