1
Välj armatur

Taklampa

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/342063116/342063116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Taklampa

  Inred hemmet med ljus

  Sätt upp ett rör med visuell energi på väggen eller i taket i badrummet. En vit rörformad skena skapar en kolumn av ljus som är perfekt för dina dagliga badrumsrutiner. Den har strömbrytare och ger klar, energibesparande badrumsbelysning. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

Sätt upp ett rör med visuell energi på väggen eller i taket i badrummet. En vit rörformad skena skapar en kolumn av ljus som är perfekt för dina dagliga badrumsrutiner. Den har strömbrytare och ger klar, energibesparande badrumsbelysning. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Inred hemmet med ljus

 • IP44, perfekt för badrummet

  IP44, perfekt för badrummet

  Den här Philips-badrumslampan är särskilt konstruerad för fuktiga miljöer. Den testades noggrant för att garantera att den är vattenresistent. IP-klassen beskrivs av två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm och den andra mot vatten. Den här badrumslampan har IP44: den är skyddad mot vattenstänk och är den vanligaste och bäst lämpade produkten för badrumsbruk.

 • Lampor med extremt lång livslängd

  Lampor med extremt lång livslängd

  I sortimentet finns en mängd energibesparande lysrörslampor för allmän stämningsbelysning. När en InStyle-badrumslampa väl har installerats behöver du inte oroa dig för att behöva byta ut eller reparera den – dessutom sparar du energi och pengar.

 • Energieffektiva

  Energieffektiva

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Eftersom knappen är diskret integrerad i produkten kan man enkelt tända och släcka lampan.

 • Lämplig för både vägg- och takinstallation

  Lämplig för både vägg- och takinstallation

  Installera den här lampan som vägglampa eller taklampa, precis som du vill ha det.

 • Vertikal och horisontell väggmontering möjlig

  Vertikal och horisontell väggmontering möjlig

  Den här lampan kan installeras vertikalt eller horisontellt, precis som du vill ha den.

 • Det är viktigt att kunna se bra i badrummet

  Det är viktigt att kunna se bra för att få ett bra resultat vid spegeln. Därför har alla lampor en ljuskälla av hög kvalitet som gör arbetet lättare. I serien med badrumsbelysning används den senaste teknologin för att spara energi, och den ger bra ljus med hög kvalitet utan att vara för skarpt.

 • En serie med många användningsområden

  I kollektionen finns flera vägg- och taklampor. Välj mellan stora taklampor som belyser hela badrummet med ett behagligt ljus, eller vägglampor som ger ett klart, gnistrande ljus utan skugga för saker som kräver mer precision, som att raka sig, sminka sig och sätta i kontaktlinser.

 • Inred badrummet med ljus

  InStyle-badrumslamporna förhöjer varje badrumsinredning med sin snygga design och stabila konstruktion. Tåliga, förstklassiga material som borstat stål, aluminium och glas kompletteras med noggrann känsla för små detaljer, som mjuka, rundade kanter och behandlade ytor utan utskjutande delar. Det finns en mängd moderna utformningar och eleganta detaljer i ren och enkel stil.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av