Hänglampa

  Hänglampa

  Inred hemmet med ljus

  De här spatiösa, rektangulära skärmarna är täckta upptill och nedtill, ger harmonisk belysning och skapar en ren, modern silhuett med kvalitetskänsla.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

 • Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Om du är intresserad av design och gillar att experimentera med nya stilar hemma bör du prova Philips inStyle. Det är en serie dekorativa pendlar, vägg-, tak-, golv- och bordlampor i förstklassiga material och olika färger.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Den har den senaste energisparteknologin för att ge ett varmvitt naturligt ljus i rummet.

 • Bländfritt varmvitt ljus

  Bländfritt varmvitt ljus

  Den här lampan använder den senaste tekniken för lågenergilampor för att ge ett varmvitt naturligt ljusflöde. Ett indirekt, varmvitt ljus lyser upp rummet och gör det möjligt att kombinera funktion med miljömedvetenhet. Indirekt ljus är perfekt för allmän belysning.

 • Extremt lång livslängd

  Extremt lång livslängd

  Lampa med lång livslängd, upp till 10 000 timmars användning.

 • Spar upp till 80 % energi

  Spar upp till 80 % energi

  Den här lampan spar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Justerbar höjd

  Justerbar höjd

  Den här armaturen levereras med långa kablar så att du får maximal flexibilitet vid installationen. Välj den höjd som passar dig bäst.

 • Uttrycksfulla och eleganta former, förstklassiga material

  Philips inStyle är utformat för att passa perfekt tillsammans med det allra bästa inom heminredning och erbjuder flera stilar som passar perfekt i alla hem. Den breda kollektionen är enkel att kombinera med gardiner, möbler och färg så att de kompletterar den övriga stilen i rummet. Fokus ligger på detaljer och design, vilket gör att du kan uttrycka din personliga stil och få heminredningen precis som du önskar. Det innebär en inbjudande stämning och miljö som vännerna, familjen och du själv uppskattar.

 • Philips lampa (lampor) medföljer

  Den här armaturen levereras med Philips lampa (lampor), för att ge bästa ljuskvalitet och effekt som passar din armatur.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av