Bordslampa

  Bordslampa

  Inred hemmet med ljus

  Den geometriska golfbollsliknande strukturen i den här serien med helvita lampor skapar intressanta skuggor och ger ett kraftfullt designuttryck. Den spännande exteriören kompletteras av stativ och ramar i nickel som ger den stil och elegans.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

 • Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Om du är intresserad av design och gillar att experimentera med nya stilar hemma bör du prova Philips inStyle. Det är en serie dekorativa pendlar, vägg-, tak-, golv- och bordslampor i förstklassiga material och olika färger.

 • Spar upp till 40 % energi

  Spar upp till 40 % energi

  Det här ljuset spar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Produkt med dimmer

  Produkt med dimmer

  På armaturen finns en dimmer, vilket gör att du enkelt kan justera ljuset som du själv vill ha det.

 • Uttrycksfulla och eleganta former, förstklassiga material

  Philips inStyle är utformat att passa tillsammans med det allra bästa inom heminredning och erbjuder flera stilar som passar perfekt in i alla hem. Den breda kollektionen är enkel att kombinera med gardiner, möbler och färg så att de kompletterar den övriga stilen i rummet. Fokus ligger på detaljer och design, vilket gör att du kan uttrycka din personliga stil och få heminredningen precis som du önskar. Det innebär en inbjudande stämning och miljö som vännerna, familjen och du själv uppskattar.

 • Philips lampa (lampor) medföljer

  Den här armaturen levereras med Philips lampa (lampor), för att ge bästa ljuskvalitet och effekt som passar din armatur.

 • Fantastiskt med ljus

  Den här armaturen ger ett fantastiskt ljus för att framhäva detaljer eller skapa en trevlig stämning i rummet, samtidigt som den är energibesparande jämfört med traditionella halogenlampor.

 • Upp till 2 000 timmars livslängd

  Eco-Classic-lampor med upp till 2 000 timmars livslängd.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av