1
Välj armatur

Pendel

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/373683116/373683116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Pendel

  Inred hemmet med ljus

  Den här förstklassiga, vita pendeln kommer att ändra din uppfattning om LED-belysning. Den har en trendsäker och spännande design, och du kan justera ljustonen från varmt till mjukare mysigt sken. Framtidens belysning är närmare än du tror.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

Den här förstklassiga, vita pendeln kommer att ändra din uppfattning om LED-belysning. Den har en trendsäker och spännande design, och du kan justera ljustonen från varmt till mjukare mysigt sken. Framtidens belysning är närmare än du tror.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Inred hemmet med ljus

designlampa

 • Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Om du är intresserad av design och gillar att experimentera med nya stilar hemma bör du prova Philips InStyle. Det är en serie dekorativa pendlar, vägg-, tak-, golv- och bordslampor i förstklassiga material och olika färger.

 • DimTone – skapa stämning genom att justera ljustonen

  DimTone – skapa stämning genom att justera ljustonen

  DimTone tar dimning med LED-lampor till en ny nivå och skapar en behaglig varm effekt när ljuset dimras. Det innebär att konsumenten får fördelarna med energieffektiv LED-belysning hemma och samtidigt kan skapa en naturlig och mysig stämning när ljuset dimras.

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulen för den här lampan är en unik lösning som utvecklats av Philips genom att kombinera tre lysdioder i ett syntet- och aluminiumhölje. Denna teknik ger högsta möjliga ljusmängd och helt jämn ljusfärg.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Lys upp hemmet i varmvitt ljus tack vare den senaste LED-innovationen. Philips presenterar den senaste generationens HighPower LED med varmvitt ljus och en färgtemperatur på 2 700 Kelvin. Den här innovationen tar Philips armaturer till en ny nivå. Nu kan du kombinera en snygg och stämningsfull design med ljus- och energieffektivitet.

 • Energibesparing

  Energibesparing

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla du kan lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på-/avstängningar). Med Philips LED-lampor behöver du inte oroa dig för underhåll eller byte av lampa, och samtidigt ha perfekt belysning i hemmet.

 • Uttrycksfulla och eleganta former, förstklassiga material

  Philips InStyle-armaturer är utformade att passa tillsammans med det allra bästa inom heminredning och erbjuder flera stilar som passar perfekt in i alla hem. Den breda kollektionen är enkel att kombinera med gardiner, möbler och färg så att de kompletterar den övriga stilen i rummet. Fokus ligger på detaljer och design, vilket gör att du kan uttrycka din personliga stil och få heminredningen precis som du önskar. Det innebär en inbjudande stämning och miljö som vännerna, familjen och du själv uppskattar.

 • Justerbar höjd vid installation

  Den här Philips-pendeln levereras med långa kablar så att du får maximal flexibilitet vid installationen. Välj den höjd som passar dig bäst.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av