1
TV

LED-TV

  LED-TV

  Elegant liv, rena prestanda

  Du kommer att förbluffas av produktens höga prestanda. En ramlös design och Ambilight gör att du kan uppleva lysdiodteknikens prakt. Det är bara att njuta. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Elegant liv, rena prestanda

Du kommer att förbluffas av produktens höga prestanda. En ramlös design och Ambilight gör att du kan uppleva lysdiodteknikens prakt. Det är bara att njuta. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Elegant liv, rena prestanda

med Ambilight och framstående bild

 • Perfect Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

  Njut av handlingen utan vibrationer. Perfect Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (inklusive 1080p-filmer och 24p True Cinema på Blu-ray och DVD). Resultatet blir jämnare och mjukare rörelser och utmärkt skärpa. Upplev bilder som överträffar biografvisning!

 • Philips Net TV för populära onlinetjänster på TV:n

  Upplev ett rikt utbud av onlinetjänster med Philips Net TV. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat på internet direkt på TV:n när du vill. Anslut direkt till hemnätverket via Ethernet-anslutningen. Navigera och välj det du vill titta på med TV:ns fjärrkontroll. Med Philips-menyn får du åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen. Dessutom kan du med det DLNA-certifierade datornätverket titta på videor eller komma åt bilder som finns lagrade på din dator med hjälp av TV:ns fjärrkontroll.

 • Ambilight Spectra 2 breddar tittarupplevelsen

  Ambilight Spectra 2 breddar tittarupplevelsen

  Lägg till en ny dimension i tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 2. Den patenterade Philips-tekniken ger en större bild genom att projicera ett sken från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight ställer automatiskt in färgen och styrkan på ljuset så att det matchar bilden, vilket skapar en uppslukande tittarupplevelse. Med den nya vägganpassningsfunktionen passar alltid färgen på ljuset med bilden, oavsett vilken färg väggen har. Med Ambilight Spectra 2 blir filmerna verkligen levande!

 • Enastående LED-bild med låg strömförbrukning

  Enastående LED-bild med låg strömförbrukning

  Den avancerade LED-tekniken i den här TV:n kombinerar en iögonfallande, minimalistisk design med otrolig bildkvalitet och lägsta möjliga strömförbrukning i sin klass. Dessutom innehåller LED-tekniken inte några miljöfarliga material. Med LED-bakgrundsbelysning kan du därför njuta av låg strömförbrukning, hög ljusstyrka, otrolig kontrast samt levande färger.

 • DLNA-nätverkslänk för sökning av dator- och hemnätverksinnehåll

  DLNA-nätverkslänk för sökning av dator- och hemnätverksinnehåll

  DLNA-nätverkslänken är ett enkelt sätt att komma åt filmer, foton och musik som finns i datorn eller hemnätverket via fjärrkontrollen till TV:n. Genom att ansluta TV:n till hemnätverket har du åtkomst till allt innehåll på alla DLNA-kompatibla enheter. Bläddra bland multimediesamlingen på datorn från TV:n, allt med en enda knapptryckning.

 • Full HD med Perfect Pixel HD Engine för oöverträffad skärpa

  Upplev oöverträffad skärpa och klarhet med Perfect Pixel HD Engine. Varje pixel i bilden finjusteras för att bättre matcha de omgivna pixlarna, vilket ger en naturligare bild. Resultatet är en unik kombination av skärpa, naturlig detaljrikedom, levande färger, överlägsen kontrast och mjuka, naturliga rörelser, vad du än tittar på. Bilderna blir klara och knivskarpa tack vare identifieringen och reduceringen av artefakter och brus från alla källor – från multimedia till standard-TV. Full HD-skärmen med upplösningen 1 920 x 1 080p ger helt flimmerfria bilder med fantastisk ljusstyrka tack vare Progressive Scan.

 • 200 Hz Clear LCD-TV, 1 ms prestanda: suverän rörelseskärpa

  Njut av otrolig rörelseskärpa utan bildfelaktigheter. Med Philips 200 Hz Clear LCD blir LCD-TV:ns svarstid otroliga 1 ms, så även under de snabbasta actionscenerna trollbinds du av händelserna och följer inte en utsträckt bil över skärmen. Det är bara att njuta av handlingen!

 • Känn kraften i 20 W RMS och Incredible Surround

  Känn kraften hos musikens rytmer och stämningen i filmerna. Den kraftfulla 20 W RMS-förstärkaren (2 x 10 W RMS) skapar en naturtrogen ljudbild. Med Incredible Surround får du surroundljud med större omfång, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

 • En LED-TV är upp till 40 % mer energieffektiv än en vanlig LCD-TV

  TV-apparater med den senaste LED-tekniken med bakgrundsbelyst LED-skärm är ett mer hållbart val, med längre livslängd och mycket lägre energiförbrukning än plasmaskärmar och vanliga LCD-TV-apparater (CCFL). Till skillnad från CCFL-bakgrundsbelysning innehåller inte LED kvicksilver. Dessutom har Philips TV-modeller förbättrats kontinuerligt, vilket har lett till ökad materialeffektivitet och minskad energiförbrukning utan att säkerheten har försämrats.

Visa alla specifikationer
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • Net TV: Gå till www.philips.com/smarttv och upptäck vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av