1
TV

LCD-TV

  -{discount-percentage}%

  LCD-TV

  Njut av en filmkväll hemma

  Unna dig en filmkväll hemma. Njut av filmer i ditt vardagsrum med Pixel Precise HD och den uppslukande styrkan hos Ambilight. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Njut av en filmkväll hemma

Unna dig en filmkväll hemma. Njut av filmer i ditt vardagsrum med Pixel Precise HD och den uppslukande styrkan hos Ambilight. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

LCD-TV

37 tum, Full HD 1080p, digital-TV 37PFL8684H/12 Hitta liknande produkter

Njut av en filmkväll hemma

med Ambilight

 • Philips Net TV för populära onlinetjänster på TV:n

  Upplev ett rikt utbud av onlinetjänster med Philips Net TV. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat på internet direkt på TV:n när du vill. Anslut direkt till hemnätverket via Ethernet-anslutningen. Navigera och välj det du vill titta på med TV:ns fjärrkontroll. Med Philips-menyn får du åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen. Dessutom kan du med det DLNA-certifierade datornätverket titta på videor eller komma åt bilder som finns lagrade på din dator med hjälp av TV:ns fjärrkontroll.

 • Perfect Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

  Njut av handlingen utan vibrationer. Perfect Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (inklusive 1080p-filmer och 24p True Cinema på Blu-ray och DVD). Resultatet blir jämnare och mjukare rörelser och utmärkt skärpa. Upplev bilder som överträffar biografvisning!

 • Ambilight Spectra förhöjer tittarupplevelsen

  Ambilight Spectra förhöjer tittarupplevelsen

  Lägg till en ny dimension i tittarupplevelsen med Ambilight Spectra. Den patenterade Philips-tekniken ger en ännu större bild genom att projicera ett sken från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight justerar automatiskt färgen och styrkan på ljudet som omger TV:n så att det matchar bilden. Det skapar en uppslukande tittarupplevelse. Med Ambilight Spectra blir filmerna verkligen levande!

 • Pixel Precise HD för extremt skarpa och klara bilder

  Pixel Precise HD för extremt skarpa och klara bilder

  Pixel Precise HD bygger vidare på den prisbelönta Pixel Plus-tekniken. Bildkvaliteten tas till nästa nivå med 4 biljoner färger med HD Natural Motion – rörelserna ser naturliga ut och bilderna är knivskarpa. Tack vare Pixel Precise 100 Hz LCD är LCD-TV:n snabbast i klassen med 3 ms responstid, vilket ger en extrem rörelseskärpa för alla filmer och sportprogram.

 • Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

 • 100 Hz LCD, 3 ms prestanda för suverän rörelseskärpa

  100 Hz LCD, 3 ms prestanda för suverän rörelseskärpa

  Med 100 Hz LCD får du enastående rörelseskärpa för skarpa och levande bilder även i snabbrörliga sekvenser. Den dubbla bildhastigheten fungerar med ett högt uppdateringsintervall på 100 Hz. Det gör skärpan i rörliga bilder mer än dubbelt så hög som på vanliga LCD-skärmar, vilket ger prestanda med en svarstid på 3 millisekunder (mäts i upplevd BEW, Blur-Edge-Width). Den unika Philips-tekniken tar rörelseskärpa på LCD-skärmar till en oöverträffad nivå.

 • 2 x 12 W med BBE för ett rent och klart ljud

  HD-ljud med BBE är kärntekniken för ljudförbättring (licensierad av BBE Sound) som ger en verkligt naturlig musikupplevelse och talåtergivning med tydliga röster.

 • DLNA-datornätverkslänk för visning av videor från datorn

  Med DLNA-datornätverkslänken kan du titta på videor, visa bilder och lyssna på musik från datorn

 • MPEG4 HDTV-mottagning via DVB-T och DVB-C-mottagare med CI+*

  Med HDTV kan du titta på TV med bästa möjliga bild- och ljudkvalitet, utan en extra digitaldekoder. Tack vare den inbyggda mottagaren som kan hanterar markbundna DVB-signaler och DVB-kabelsignaler för både MPEG-2- och MPEG-4-format får du HDTV-program med enastående kvalitet. Dessutom får du med Common Interface Plus (CI+) förstklassigt HD-innehåll direkt på TV:n.

Visa alla specifikationer
 • DVB-T, kan endast användas i vissa länder
 • DVB-C endast i vissa länder och för vissa leverantörer. Den senaste informationen finns på TV:ns typplatta.
 • Net TV: Tjänster som erbjuds beror på respektive land och regleras av användningsvillkoren.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av