Hänglampa

  Hänglampa

  Inred hemmet med ljus

  Varje lampa är ett snyggt designföremål som inspirerats av kreativa former och inredningstrender. Det finns många olika former att välja mellan, och mängder av inspirerande idéer för inredning och belysning av hemmet.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

 • Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Om du är intresserad av design och gillar att experimentera med nya stilar hemma bör du prova Philips inStyle. Det är en serie dekorativa pendlar, vägg-, tak-, golv- och bordlampor i förstklassiga material och olika färger.

 • Upp till 4 000 timmars livslängd

  Upp till 4 000 timmars livslängd

  Eco-Halogen-lampor med upp till 4 000 timmars livslängd.

 • Spar upp till 40 % energi

  Spar upp till 40 % energi

  Det här ljuset spar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Justerbar höjd

  Justerbar höjd

  Den här armaturen levereras med långa kablar så att du får maximal flexibilitet vid installationen. Välj den höjd som passar dig bäst.

 • Uttrycksfulla och eleganta former, förstklassiga material

  Philips inStyle är utformat för att passa perfekt tillsammans med det allra bästa inom heminredning och erbjuder flera stilar som passar perfekt i alla hem. Den breda kollektionen är enkel att kombinera med gardiner, möbler och färg så att de kompletterar den övriga stilen i rummet. Fokus ligger på detaljer och design, vilket gör att du kan uttrycka din personliga stil och få heminredningen precis som du önskar. Det innebär en inbjudande stämning och miljö som vännerna, familjen och du själv uppskattar.

 • Philips lampa (lampor) medföljer

  Den här armaturen levereras med Philips lampa (lampor), för att ge bästa ljuskvalitet och effekt som passar din armatur.

 • Fantastiskt med ljus

  Den här armaturen ger ett fantastiskt ljus för att framhäva detaljer eller skapa en trevlig stämning i rummet, samtidigt som den är energibesparande jämfört med traditionella halogenlampor.

 • Kompatibel med väggdimmer

  Justerbar ljusstyrka och färgintensitet med dimmer, för den perfekta ljustonen (dimmer medföljer inte). Armaturen är perfekt för att skapa rätt stämning för alla tillfällen, vare sig det gäller en mysig middag på tu man hand eller umgänge med familj och vänner i vardagsrummet. Den passar även som funktionell belysning i till exempelvis korridorer.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av