Smart, tunn Full HD LED-TV

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfs6719_12/40pfs6719_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Smart, tunn Full HD LED-TV

  Smart, tunn Full HD LED-TV

  Med Philips smarta Full HD LED-TV med Ambilight i 6710-serien blir varje ögonblick oförglömligt. Den är full av funktioner, har en ultratunn infattning, klarvit färg och smal utformning som påminner dig om livets goda stunder. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6000 series Smart, tunn Full HD LED-TV

40 tum, LED-TV med Full HD, Dual Core, DVB-T/T2/C/S/S2 40PFS6719/12 Hitta liknande produkter

Smart, tunn Full HD LED-TV

Med tvåsidig Ambilight

 • Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

  Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

  Du har skapat ett hem som du älskar, så varför inte låta TV:n bidra till den varma och inbjudande känslan? Philips unika Ambilight-teknik ger en bredare skärm och du uppslukas av upplevelsen på ett annat sätt eftersom TV-skärmen avger ett extrabrett ljus, från TV-skärmens båda sidor till den omgivande väggen. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet och gör tittarupplevelsen mer spännande, intensiv och uppslukande.

 • Ultratunn infattning som ger mer bild

  Ultratunn infattning som ger mer bild

  Traditionella TV-apparater har en infattning som löper runt TV:n som en ram. Vår ultratunna panel är modern och tunn, så att bilden blir huvudsaken.

 • Digital Natural Motion för jämna rörliga bilder

  Digital Natural Motion för jämna rörliga bilder

  Du älskar actionfilm, sport och spel, och du vill ha bästa möjliga bild. Digital Natural Motion är Philips prisbelönta rörelsesförbättringsteknik som minskar skakningarna och ger utomordentlig skärpa och ett fantastiskt jämnt bildflöde.

 • 400 Hz PMR för bild med jämn rörelse

  400 Hz PMR för bild med jämn rörelse

  Inget slår adrenalinkicken från spel, spännande sportevenemang och actionfilmer, och den här TV-apparaten från Philips har 400 Hz Perfect Motion Rate som ger smidiga bilder som inte hoppar.

 • Smart TV: en ny värld att utforska

  Smart TV: en ny värld att utforska

  Titta på ett smartare sätt, som går bortom traditionell TV. Hyr och strömma film, video och spel från onlinevideobutiker. Se TV-program som du har missat och ett växande utbud av onlineappar som till exempel YouTube.

 • MyRemote-appen: det smartare sättet att samverka med TV:n

  MyRemote-appen: det smartare sättet att samverka med TV:n

  Styr Philips-TV:n med en smart enhet. Med MyRemote-appen är det enklare än någonsin att visa innehåll från en smart enhet på TV:n (SimplyShare), skicka digitala TV-sändningar till en surfplatta (Wi-Fi smart screen) eller hålla dig uppdaterad med hjälp av TV-programguiden, där du kan välja de program du vill se.

 • WiFi Miracast™– spegla smarttelefonskärmen till TV:n

  WiFi Miracast™– spegla smarttelefonskärmen till TV:n

  Spegla det du ser på din bärbara enhet och dela det med vänner och familj på TV:n, från foton till videospel och mycket annat. Du speglar enkelt allt från din smarttelefon och surfplatta till den stora skärmen.

 • Multiroom TV: dela live-TV och inspelningar mellan TV-apparater

  Multiroom TV: dela live-TV och inspelningar mellan TV-apparater

  Begränsas inte av traditionella sändningar. Philips Smart TV fungerar som en server och du kan ansluta till en annan TV i samma Wi-Fi-nätverk. Du kan dela digitala TV-sändningar och inspelningar från den anslutna TV:n till en klient-TV. Du behöver inga nya kablar och betalar inte för flera prenumerationer.

 • Fräscht vit, elegant formgivning som utstrålar modern stil

  Vi vet att du vill en TV som är lika snygg som bra. Våra formgivare tog därför fram en öppen metallställning med en elegant ram i sofistikerat vitt och metallfanér. Resultatet är en subtil design som komplimenterar den moderna insidan.

 • Pixel Precise HD Engine: upptäck levande bildkvalitet

  Philips Pixel Precise HD Engine tar världen in i ditt vardagsrum. Se vacker natur och reseprogram med otrolig skärpa, med levande färger och hög kontrast. De svarta tonerna blir svartare och de vita blir vitare. Låt en ny värld öppna sig för dig i TV-soffan.

 • Cloud TV och Cloud Explorer för samman flera världar

  Du är unik, och du har unika önskemål när du tittar på TV. Philips Cloud TV har ett ständigt växande utbud av hundratals TV-kanaler från olika delar av världen. Med Cloud Explorer delar du visningsupplevelsen med vänner överallt via Dropbox™ på TV:n och visar innehållet på den stora skärmen.

Visa alla specifikationer
 • MyRemote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Om du vill veta mer kan du gå till www.philips.com/TV.
 • Om du vill veta mer om den smarta TV-appen går du till www.philips.com/tv där du kan se vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • Cloud TV-utbudet är beroende av landtillgänglighet och regler
 • För kompatibilitet krävs Wi-fi Miracast-certifiering samt Android 4.2 eller senare. Om du vill veta mer kan du titta i dokumentationen som medföljde enheten.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.
 • Philips TV-kamera (PTA317) säljs separat.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • (Philips) bara kompatibel med specifik Philips-spelarenhet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av