LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  Den ultimata gästupplevelsen med Ambilight

  Överraska dina gäster med den ultimata interaktiva film-TV:n. Ambilights unika omgivande ljuseffekt ger gästerna en överlägsen och mer avslappnande tittarupplevelse. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cineos LCD-TV för proffsbruk

42 tums, LCD, inbyggd digital 42HF9385D/10 Hitta liknande produkter

Den ultimata gästupplevelsen med Ambilight

digital interaktiv LCD-TV

 • 2-kanaligt, aktivt Ambilight förhöjer tittarupplevelsen

  2-kanaligt, aktivt Ambilight förhöjer tittarupplevelsen

  Ambilight förhöjer tittarupplevelsen väsentligt genom att återge färgerna i bilden som ljus bakom TV:n. TV-tittandet får en helt ny dimension. Det är avslappnande för ögonen samtidigt som detaljrikedomen, kontrasten och färgerna förbättras. Ambilight anpassar automatiskt alla färger efter TV-bilden.

 • 100 Hz Clear LCD för suverän rörelseskärpa (3 ms)

  100 Hz Clear LCD för suverän rörelseskärpa (3 ms)

  Med 100 Hz Clear LCD får du enastående rörelseskärpa för skarpa och levande bilder även i snabbrörliga sekvenser. Den dubbla bildhastigheten fungerar med ett högt uppdateringsintervall på 100 Hz. Det gör skärpan i rörliga bilder mer än dubbelt så hög som på vanliga LCD-skärmar, vilket ger en svarstid på 3 millisekunder (mäts i upplevd BEW, Blur-Edge-Width). Den unika Philips-tekniken tar rörelseskärpa på LCD-skärmar till en oöverträffad nivå.

 • Integrerad DVB-T-mottagare för digital-TV och radio

  Med den integrerade DVB-T-mottagaren kan du ta emot marksända TV-kanaler, tillsammans med befintliga analoga kanaler. Dina gäster kan även lyssna på digitalradiostationer i hög ljudkvalitet utan extrainvesteringar i radiomottagare.

 • Serial Xpress-kontrollgränssnitt för interaktiva system

  TV:n kan anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via Serial Xpress-kontrollgränssnittet (UART-protokoll).

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • USB-kontakt för enkel, omedelbar uppspelning av multimedia

  Med den här Philips TVn kan gäster ansluta ett USB-minne och direktuppspela multimedieinnehåll. De format som kan användas är MP3, bildspelsfiler (.alb) och JPEG-stillbilder.

 • Stöldskyddat vridbart bordsstativ

  LCD-TV som har ett vridbart bordsstativ som låter gästerna justera TV-apparaten så att de kan titta på TV från valfri plats i rummet. Stativet kan även fästas på bord eller möbler som extra stöldskydd.

 • USB-kloning av alla inställningar för snabb installation

  Gör det möjligt att enkelt kopiera alla programmerings- och kanalprogrammeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

 • LCD-skärm med Full HD, 1920 x 1080p

  Den här skärmen har en upplösning som kallas för Full HD. Med den senaste LCD-skärmtekniken har den en hög widescreen-upplösning på 1920 x 1080 bildpunkter. Det är den högsta upplösning som kan sändas i en HD-sändning, med absolut bästa bildkvalitet i alla format för HD-insignaler. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av