1
TV

Platt-TV

  BBE

  Platt-TV

  Tunnare och med klarare bild.

  Den här TV:n är vår tunnaste modell hittills, med elegant, ultratunn profil i kombination med en Full HD 1080p-skärm. Ambilight för biokänsla och subwoofer för djup bas ger dig den ultimata tittarupplevelsen. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tunnare och med klarare bild.

Den här TV:n är vår tunnaste modell hittills, med elegant, ultratunn profil i kombination med en Full HD 1080p-skärm. Ambilight för biokänsla och subwoofer för djup bas ger dig den ultimata tittarupplevelsen. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Tunnare och med klarare bild.

 • Pixel Plus 2 HD för fantastisk detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus 2 HD för fantastisk detaljrikedom, djup och klarhet

  Med Pixel Plus 2 HD får du alltid maximal skärpa, naturliga detaljer, större bilddjup, levande färger och naturliga, rörliga bilder från vanliga TV-apparater, HD-signaler och multimedia. Varje bildpunkt i den inkommande bilden förbättras för att matcha de övriga bildpunkterna och ge en mer realistisk bild. Artefakter i komprimerad multimedia identifieras och reduceras så att bilden blir kristallklar och knivskarp. Tack vare digital brusreducering blir bilden jämn och knivskarp.

 • 2-kanalig, aktiv Ambilight förhöjer tittarupplevelsen

  2-kanalig, aktiv Ambilight förhöjer tittarupplevelsen

  Ambilight förhöjer tittarupplevelsen väsentligt genom att återge färgerna i bilden som ljus bakom TV:n. TV-tittandet får en helt ny dimension. Det är avslappnande för ögonen samtidigt som detaljrikedomen, kontrasten och färgerna förbättras. Ambilight anpassar automatiskt alla färger efter TV-bilden.

 • LCD-skärm med Full HD, 1920 x 1080p

  Den här skärmen har en upplösning som kallas för Full HD. Den senaste LCD-skärmtekniken har en hög widescreen-upplösning på 1080 progressiva linjer, var och en med 1920 bildpunkter. Det ger bästa möjliga bildkvalitet för HD-insignaler med upp till 1080 linjer. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

 • Integrerad, digital mottagare för DVB-T-mottagning

  Med den integrerade digitala DVB-T-mottagaren kan du titta på marksänd digital-TV utan en extra digitaldekoder. Titta på kvalitets-TV utan trassel.

 • Upp till 5 ms svarstid för tydlig och snabb action

  Svarstiden är ett mått på signalreaktionshastigheten i millisekunder. Kortare svarstider eliminerar synliga bildartefakter som kan försämra upplevelsen när du tittar på snabbrörliga bilder eller objekt. I det här fallet ger LCD-skärmen dig en 5 ms svarstid, så att du kan titta på LCD-TV:n med tydlig och snabb action.

 • Digital Natural Motion för jämna rörliga bilder

  Philips utvecklade Digital Natural Motion för att undvika de vibrationseffekter som uppkommer i rörliga bilder. Digital Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar vibrationerna i både TV- och filmmaterial (t ex DVD). Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga.

 • 28,9 miljarder färger och ett kontrastförhållande på upp till 7 500:1

  Levande och naturliga bilder tack vare mycket avancerad färgbehandling. 3-färgskanalerna (RGB) är optimerade med 10-bitars RGB-behandlingsteknik, vilket ger totalt 28,9 miljarder färger. Det innebär levande färger med bibehållen skärpa i kombination med utmärkt svärta och korrekt återgivning av mörka skuggor och färger. Du får en klar, verklighetstrogen bild med hög kontrast och levande färger

 • Incredible Surround med subwoofer för djup bas

  Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du blir omsluten av ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster och höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ med inbyggd subwoofer ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bas och en bredare ljudbild.

 • BBE för överlägsen ljudkvalitet

  HD-ljud med BBE är kärntekniken för ljudförbättring (licensierad av BBE Sound) som ger en verkligt naturlig musikupplevelse och talåtergivning med tydliga röster.

 • Vridbart bordsstativ för optimal synfältsvinkel

  Den här TV:n levereras med ett vridbart bordsstativ som gör att du kan titta på TV från din favoritplats, oavsett synfältsvinkel, så att du får bästa möjliga underhållningsupplevelse var du än sitter i rummet.

 • 3 HDMI-ingångar för fullständig digital HD-anslutning med en kabel

  HDMI ger en okomprimerad digital RGB-anslutning från källan till skärmen. Genom att eliminera konverteringen till en analog signal ger det en opåverkad bild. Den oförändrade signalen minskar flimret och ger tydligare bild. HDMI kommunicerar på ett intelligent sätt bästa möjliga utdataupplösning från källenheten. HDMI-indata är fullständigt bakåtkompatibla med DVI-källor men inkluderar digitalt ljud. HDMI använder HDCP-kopieringsskydd. Med tre HDMI-ingångar kan du ansluta flera HD-källor, t.ex. en HD-digitaldekoder och en Blu-ray-spelare. Din TV är helt förberedd för HD-framtiden.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av