1
TV

LCD-TV

  Wi-Fi

  LCD-TV

  Filmerna blir levande

  Du kommer att förbluffas av den uppslukande styrkan hos Ambilight och dess ultratunna design. Tack vare den fantastiska Perfect Pixel HD Engine och ett kraftfullt ljud blir filmerna verkligen levande i ditt vardagsrum. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Filmerna blir levande

Du kommer att förbluffas av den uppslukande styrkan hos Ambilight och dess ultratunna design. Tack vare den fantastiska Perfect Pixel HD Engine och ett kraftfullt ljud blir filmerna verkligen levande i ditt vardagsrum. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Filmerna blir levande

Med Ambilight och häpnadsväckande skarpa bilder

 • Philips Net TV med Wi-Fi för onlinetjänster på TV:n

  Upplev ett rikt utbud av onlinetjänster med Net TV. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat onlineinnehåll direkt på TV:n när du vill. Anslut helt enkelt hemmabiosystemet direkt till hemnätverket via Ethernet-anslutningen. Navigera och välj det du vill titta på med fjärrkontrollen. Med Philips-menyn får du åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen. Dessutom kan du med det DLNA-certifierade datornätverket titta på videor eller komma åt bilder som finns lagrade på din dator med hjälp av fjärrkontrollen.

 • Perfect Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

  Njut av handlingen utan vibrationer. Perfect Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (inklusive 1080p-filmer och 24p True Cinema på Blu-ray och DVD). Resultatet blir jämnare och mjukare rörelser och utmärkt skärpa. Upplev bilder som överträffar biografvisning!

 • Ambilight Spectra 2 förhöjer tittarupplevelsen

  Ambilight Spectra 2 förhöjer tittarupplevelsen

  Lägg till en ny dimension i tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 2. Den patenterade Philips-tekniken ger en ännu större bild genom att projicera ett sken från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight justerar automatiskt färgen och styrkan på ljudet som omger TV:n så att det matchar bilden. Det skapar en uppslukande tittarupplevelse. Med Ambilight Spectra 2 blir filmerna verkligen levande!

 • Perfect Pixel HD Engine för överlägsen skärpa och klarhet

  Perfect Pixel HD Engine för överlägsen skärpa och klarhet

  Upplev oöverträffad skärpa och klarhet med Perfect Pixel HD Engine. Varje pixel i bilden finjusteras för att bättre matcha de omgivna pixlarna, vilket resulterar i en naturligare bild. Resultatet är en unik kombination av skärpa, naturlig detaljrikedom, levande färger, överlägsen kontrast och mjuka, naturliga rörelser, vad du än tittar på. Bilderna blir rena och knivskarpa tack vare identifieringen och reduceringen av artefakter och brus i alla källor – från multimedia till standard-TV.

 • Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

 • Ultratunn TV som passar perfekt i vardagsrummet

  Ultratunn TV som passar perfekt i vardagsrummet

  Den här ultratunna TV:n passar perfekt i ditt vardagsrum. TV:n har en minimalistisk design med en infattning på 25 mm och ett djupt på endast 49 mm, men erbjuder en verklig bioupplevelse med Ambilight: Ambilight ökar tittarupplevelsen utan att öka storleken på TV:n.

 • 200 Hz Clear LCD*, 1 ms prestanda: suverän rörelseskärpa

  Njut av otrolig rörelseskärpa. Med Philips 200 Hz Clear LCD blir LCD-TV:ns svarstid otroliga 1 ms, så även under de snabbaste biljaktsscenerna trollbinds du av händelserna och slipper följa en utsträckt bil över skärmen.

 • Upplev ett rikt utbud av webbvideoklipp från bl.a. YouTube

  Med Net TV får du ett rikt utbud av videoklipp från YouTube och andra videowebbplatser. Videoklippen är särskilt anpassade för TV-skärmen, luta dig bara tillbaka och titta på online-videoklipp i optimal kvalitet.

 • MPEG4 HDTV-mottagning via DVB-T och DVB-C-mottagare med CI+*

  Med HDTV kan du titta på TV med bästa möjliga bild- och ljudkvalitet, utan en extra digitaldekoder. Tack vare den inbyggda mottagaren som kan hanterar markbundna DVB-signaler och DVB-kabelsignaler för både MPEG-2- och MPEG-4-format får du HDTV-program med enastående kvalitet. Dessutom får du med Common Interface Plus (CI+) förstklassigt HD-innehåll direkt på TV:n.

Visa alla specifikationer
 • Med 200 Hz Clear LCD visas 200 scener per sekund genom att avancerad 100 Hz-teknik kombineras med avläsningsteknik för bakgrundsbelysning vid 50 % kapacitet.
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • DVB-T, kan endast användas i vissa länder
 • DVB-C endast i vissa länder och för vissa leverantörer. Den senaste informationen finns på TV:ns typplatta.
 • Net TV: Tjänster som erbjuds beror på respektive land och regleras av användningsvillkoren.
 • Philips DVB-S-modul (tillval) krävs (artikelnr PFS0001, endast tillgänglig i Tyskland, Österrike och Schweiz)

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av