1

Aurea

Platt-TV

  -{discount-percentage}%

  Aurea

  Platt-TV

  Förförd av ljuset

  Låt det vackra ljuset förvandla din tittarupplevelse med Aurea platt-TV. Ambilight Spectra med Active Frame blandas till en enastående design. Syn går före sägen med Perfect Pixel HD Engine och LCD-skärmen i Full HD 1080p. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Förförd av ljuset

Låt det vackra ljuset förvandla din tittarupplevelse med Aurea platt-TV. Ambilight Spectra med Active Frame blandas till en enastående design. Syn går före sägen med Perfect Pixel HD Engine och LCD-skärmen i Full HD 1080p. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör
Aurea

Aurea

Platt-TV

Total:

Förförd av ljuset

Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

Perfect Pixel HD Engine för överlägsen skärpa och klarhet

Perfect Pixel HD Engine för överlägsen skärpa och klarhet

Upplev oöverträffad skärpa och klarhet med Perfect Pixel HD Engine. Varje pixel i bilden finjusteras för att bättre matcha de omgivna pixlarna, vilket resulterar i en naturligare bild. Resultatet är en unik kombination av skärpa, naturlig detaljrikedom, levande färger, överlägsen kontrast och mjuka, naturliga rörelser, vad du än tittar på. Bilderna blir rena och knivskarpa tack vare identifieringen och reduceringen av artefakter och brus i alla källor – från multimedia till standard-TV.

100 Hz Clear LCD för suverän rörelseskärpa (3 ms)

100 Hz Clear LCD för suverän rörelseskärpa (3 ms)

Med 100 Hz Clear LCD får du enastående rörelseskärpa för skarpa och levande bilder även i snabbrörliga sekvenser. Den dubbla bildhastigheten fungerar med ett högt uppdateringsintervall på 100 Hz. Det gör skärpan i rörliga bilder mer än dubbelt så hög som på vanliga LCD-skärmar, vilket ger en svarstid på 3 millisekunder (mäts i upplevd BEW, Blur-Edge-Width). Den unika Philips-tekniken tar rörelseskärpa på LCD-skärmar till en oöverträffad nivå.

Ambilight Spectra med Active Frame och sensorisk gloria

Ambilight Spectra med Active Frame och sensorisk gloria

Ambilight Spectras sensoriska gloria ger tittarupplevelsen en magisk dimension. Active Frame förlänger ljuset och bildatmosfären långt utanför skärmen i ett milt kalejdoskop av färger. Du känner dig helt uppslukad av bilderna, tittandet blir till en intensivare upplevelse än du någonsin kunnat föreställa dig. Den kompakta LED-tekniken gör att totalt 126 power-lysdioder kan placeras runt skärmen. Detta skapar en mängd segment som smälter samman i ett enda milt omgivande ljus i Active Frame, som omsluter skärmen och flyter ut till en mild gloria på väggen.

HD Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

HD Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

Philips utvecklade HD Natural Motion för att minimera de vibrationseffekter som uppkommer i rörliga bilder. Den prisbelönta algoritmen beräknar rörelsen i bilden och korrigerar vibrationerna i både TV- och filmmaterial (t.ex. DVD och Blu-ray Disc). Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga.

Kraftfullt ljud från unika osynliga högtalare

Kraftfullt ljud från unika osynliga högtalare

Ett osynligt ljudsystem som passar perfekt till Aurea-TV:ns design. Fastän ljudsystemet är osynligt utifrån och extremt kompakt inuti kompromissar det inte med ljudkvaliteten. Den nya revolutionerande mikrohögtalaruppsättningen använder 12 högtalare på varje sida till att sprida ljudet genom en osynlig tunn springa fram på TV:n. Detta ger en klar och rymlig ljudbild som kompletterar den fantastiska tittarupplevelsen. Basfrekvenserna genereras av 2 kraftfulla subwoofers som är integrerade på TV:ns baksida.

4 biljoner färgers färgbehandling för levande och klara färger

Levande och naturliga bilder tack vare mycket avancerad färgbehandling. 3-färgskanalerna (RGB) är optimerade med 14 bitars upplösning, en bearbetningskraft på 4 biljoner färger. Det innebär levande färger med bibehållen utmärkt skärpa. De avancerade algoritmerna upptäcker färgnyanser och hudtoner och behandlar dessa för att återge de mest naturliga färgerna.

Styr din upplevelse med fjärrkontrollen Aurea Navigator

Den läckra och lyxiga fjärrkontrollen har 3 särskilda Ambilight-knappar som gör det enkelt att göra egna inställningar. Mittdelen är ett element som framhävs av sofistikerat material och design och en beröringsstyrd bakgrundsbelysning. Den här Aurea-knappen styr mängden Aurea-omslutning. Knappen "MODE" växlar mellan 3 nivåer av dynamik från avslappnat till dynamiskt. Med knappen "Ambilight" slår du på och av Ambilight (ljus bakom skärmen) lika enkelt som du använder en lysknapp på väggen.TV-menyn ger åtkomst till ytterligare inställningar

Inställningsguide för enkla personliga TV-inställningar

Inställningsguide för enkla personliga TV-inställningar. Den nya inställningsguiden för personligt anpassade inställningar guidar dig oöverträffat enkelt till personliga inställningar. Den omfattar inte bara bildinställningar utan hela tittarupplevelsen, inklusive ljud- och Ambilight-inställningar. Guiden visar några skärmar med enkla val för viktiga inställningar. TV:ns prestanda anpassas snabbt till dina personliga önskemål utan svåra termer eller inställningar.

3 HDMI-ingångar för fullständig digital HD-anslutning med en kabel

HDMI ger en okomprimerad digital RGB-anslutning från källan till skärmen. Genom att eliminera konverteringen till en analog signal ger det en opåverkad bild. Den oförändrade signalen minskar flimret och ger tydligare bild. HDMI kommunicerar på ett intelligent sätt bästa möjliga utdataupplösning från källenheten. HDMI-indata är fullständigt bakåtkompatibla med DVI-källor men inkluderar digitalt ljud. HDMI använder HDCP-kopieringsskydd. Med tre HDMI-ingångar kan du ansluta flera HD-källor, t.ex. en HD-digitaldekoder och en Blu-ray-spelare. Din TV är helt förberedd för HD-framtiden.

Visa alla specifikationer
 • DVB-T, kan endast användas i vissa länder

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av