1
Välj armatur

Vägglampa

  Vägglampa

  Inred hemmet med ljus

  I den här antikbronsfärgade vägglampan kombineras ett flexibelt läsljus med spridningsbelysning på väggen. Den perfekta sänglampan som även blåser liv i inredningen på ett innovativt sätt.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

I den här antikbronsfärgade vägglampan kombineras ett flexibelt läsljus med spridningsbelysning på väggen. Den perfekta sänglampan som även blåser liv i inredningen på ett innovativt sätt.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Inred hemmet med ljus

 • Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Flera användningsområden och material som faller dig i smaken

  Om du är intresserad av design och gillar att experimentera med nya stilar hemma bör du prova Philips InStyle. Det är en serie dekorativa pendlar, vägg-, tak-, golv- och bordslampor i förstklassiga material och olika färger.

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulen för den här lampan är en unik lösning som utvecklats av Philips genom att kombinera tre lysdioder i ett syntet- och aluminiumhölje. Denna teknik ger högsta möjliga ljusmängd och helt jämn ljusfärg.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Lys upp hemmet i varmvitt ljus tack vare den senaste LED-innovationen. Philips presenterar den senaste generationens HighPower LED med varmvitt ljus och en färgtemperatur på 2 700 Kelvin. Den här innovationen tar Philips armaturer till en ny nivå. Nu kan du kombinera en snygg och stämningsfull design med ljus- och energieffektivitet.

 • Dubbelriktat, koncentrerat och indirekt ljus

  Dubbelriktat, koncentrerat och indirekt ljus

  I den här lampan kombineras funktionellt dekorativt ljus och orienteringsljus. Tack vare de två diskret integrerade knapparna kan du enkelt växla mellan läslampan och den dekorativa lampan, eller tända båda två.

 • Hög ljuskvalitet och starkt ljus

  Hög ljuskvalitet och starkt ljus

  En LED-modul på 7,5 W producerar ljus som motsvarar en 40 W glödlampa (350 Lumen). Spara energi med hög ljusstyrka.

 • Energibesparing

  Energibesparing

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla du kan lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på-/avstängningar). Med Philips LED-lampor behöver du inte oroa dig för underhåll eller byte av lampa, och samtidigt ha perfekt belysning i hemmet.

 • Två integrerade strömbrytare

  Två integrerade strömbrytare

  Med de två diskret integrerade knapparna kan du enkelt växla mellan läslampan och det dekorativa ljuset, eller tända båda två.

 • Uttrycksfulla och eleganta former, förstklassiga material

  Philips InStyle-armaturer är utformade att passa tillsammans med det allra bästa inom heminredning och erbjuder flera stilar som passar perfekt in i alla hem. Den breda kollektionen är enkel att kombinera med gardiner, möbler och färg så att de kompletterar den övriga stilen i rummet. Fokus ligger på detaljer och design, vilket gör att du kan uttrycka din personliga stil och få heminredningen precis som du önskar. Det innebär en inbjudande stämning och miljö som vännerna, familjen och du själv uppskattar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av